- Back to Home »
- 3(o+) a Taula , Japón , Restaurant »
- Majide. Nova (i sembla que encertada) franquícia dels Shunka.
Posted by : Jordi Castaño
diumenge, 7 de febrer del 2016
Tallers, 48b
08001 - Barcelona
Tel. 930 163 781
Nova incursió dels 3(o+) a Taula, aquest cop repetint tipus de cuina, i fins i tot quasi de cuiners...
Si fa tot just quatre mesos el xef dels Shunka i Koy Shunka inauguraven el Kak Koy (del qual podreu llegir el corresponent post clicant en el seu nom), ara i si no m'equivoco, cuiners provinents d'aquests restaurants han obert fa uns dies aquest Majilde. De fet, tant les targetes de visita (que són totalment idèntiques) com el disseny dels lavabos, tenen l'aire del Kak Koy.
En aquest post d'avui, em limitaré a comentar els plats que vàrem tastar i que ordenaré segons la meva satisfacció de forma decreixent:
En primer lloc i juntament amb el següent que posaré i destacats de la resta, un sashimi de seitons, que sincerament, no m'atreviria a reproduir a casa per por de no saber manipular el producte d'una forma correcte i amb suficients garanties sanitàries. Quin sabor més subtil i delicat...
En segon lloc del rànquing, una tempura de kokotxes de lluç cruixents i sense ni una mica d'oli sobrant, per treure's el barret. Revisant la carta, acabo d'adonar-me que haurien d'haver portat una salsa de prunes, però penso que tampoc li feia cap falta...
Uns uramakis de tonyina picant (gràcies als brins d'ito togarashi) molt autèntics i ben resolts.
Uns uramakis de cranc i alvocat, correctes però sense cap orgasme sensorial.
I uns yakisoba, que va ser el plat més fluix de l'àpat. Fideus excessivament cuits amb el katsuobushi sense haver-se acabat d'integrar amb l'escalfor del plat, amb la conseqüent molèstia de notar-lo sec al paladar.
I a part d'aquesta absurda qualificació que m'acabo de patillar, acabàrem amb les postres que són d'obligat compliment per part del sector femení del grup, i que van ser unes bones trufes de te (com sempre, l'oferta de postres als restaurants japonesos és bastant limitada...).
Coincideixo amb les apreciacions generals del grup, i només afegiria que si hagués de triar entre els dos últims restaurants japonesos que hem estat, escolliria aquest per comoditat i potser també per generositat a les racions.
La crònica sencera i detallada del dinar, a on veureu tots els plats tastats, la carta i l'import final del compte, la podreu llegir al nou espai dels 3(o+) a Taula, clicant en el següent enllaç:
Majide by 3(o +) a Taula
La crònica sencera i detallada del dinar, a on veureu tots els plats tastats, la carta i l'import final del compte, la podreu llegir al nou espai dels 3(o+) a Taula, clicant en el següent enllaç:
Majide by 3(o +) a Taula
Amb la tecnologia de Blogger.
Els japos no acostumen a tenir racions "generoses", de vegades els plats són com fer un pica-pica, i més si es comparteixen.
ResponEliminaVaig a mirar la ressenya completa al 3 a taula :-)
Salut!
Prou bé aquest... A més, tenint en compte el poc soroll mediàtic, ens va sorprendre gratament.
EliminaTens raó amb la poca generositat de les racions als (autèntics) japos, que no hem de confondre amb els asiàtics "cintaconcomida"...
Salutacions!
Segur que els plats estàven ben bons, però la salsa de prunes que va fallar, encara que no la necessités li hauria de donar un bon toc!
ResponEliminaDoncs en aquest cas, amb lo suaus que eren les kokotxes, considero que no li cal un gust tant agressiu com el d'una salsa de prunes...
EliminaSalutacions!