Dites a tenir en compte
"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw
"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez
"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco
"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín
"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando
Lamento no haver-me demanat un "refrescant" boeuf Bourguignon, especial carta d'estiu ... :)
ResponEliminaCuriosament aquesta vegada no vam coincidir de percepcions, doncs normalment i fins i tot amb puntuacions "secretes" com les que fem, acabem coincidint..
Vaja, que tot i que el lloc no em va desagradar, no em queda a la llista de 'possibles' llocs per tornar.
Penso que trobarien llocs equivalents en altres luxury hotels, en que estaríem igual a gust i amb cuina correcte. Tampoc calen assessoraments per fer aquella carta.
Jo no soc gens expert en restaurants d'hotel... A veure que hi diu la Luisa, que n'és defensora.
Abraçada!!
Tu que ho mires amb mals ulls... :-)
EliminaLa gràcia penso que precisament està al fet de no coincidir (i com ja saps, són molts els punts en els que no coincidim i no tan sols pel que fa al món gastronòmic...).
D'haver d'escollir un restaurant d'aquesta mena, jo també triaria un altre (Caelis, v.gr.). Però si estic per la zona d'aquest, i amb bona companyia, no em faria res repetir l'experiència.
Abraçada!!
Aquests plats retro són molt d'hotel, oi?
ResponEliminaVaig al bloc del 3(o+) a veure que dieu del contingut.
Saut!
Si que són molt d'abans, però a mi m'encanta aquest toc de "viejuno" o clàssic.
EliminaSalutacions!!
a mi em va agradar molt tot plegat: menjar, entorn, espai, etc.... i la carta és, penso, barreja de classicisme i algun toc més actual (el meu ceviche), bastant ben trobat. jo sí repetiré. cert el què diu el ricard que tampoc cal cap assessoramet extraordinari per fer la carta, simplement un bon cuiner.... cert que el caelis és millor, però és que penso que l'enfocament és diferent, totalment diferent. allò és un restaurant d'estrella amb un menú de migdia d'estrella i això és un restarant d'hotel, amb carta "internacional" d'hotel, amb plats força bàsics sense ànims d'anar mçés enllà d'una bona cuina. EMHO :-) només faltava una bona césar!
ResponEliminaM'alegro que coincideixis amb mi. Econòmic no és, però penso que el que pagues t'ho tornen amb escreix (cuina, servei, local...) i si el compares amb altres experiències recents que hem tingut, ja ni t'explico.
EliminaEl que passa, és que a partir de certa edat, les coses es veuen diferents... ;-)
Salutacions!!
molt d'acori jordi, la RQP és molt bona! i ja si compares, explotes... ens explota el cervell!!! jajaja
Elimina