Posted by : Jordi Castaño diumenge, 10 de juliol del 2016



Witty
Riudarenes, 7
08002 – Barcelona

Tel. 935 500 885

www.thewittmore.com




Amb els de 3(o+) a Taula vàrem compartir fa uns dies dinar al restaurant del recentment inaugurat Hotel Wittmore al barri Gòtic de Barcelona. Està assessorat a la cuina pel xef del Coure, Albert Ventura i compta amb un servei atent i de primera com li correspon lògicament, a un hotel de luxe com aquest. A l'interior de la seva sala han volgut imitar els grans salons de lectura dels exclusius i elitistes clubs anglesos, com si fos una mena de biblioteca amb sofàs i butaques de grans dimensions i una (potser) tènue il·luminació almenys pel que fa a la seva part interior. Disposa a més d'una recollida i agradable terrassa a on poder fer l'àpat i gaudir d'aquests dies d'estiu. Com va ser aquí a on ens varen instal·lar no puc opinar de la comoditat de les butaques de la sala interior, però no sóc gaire partidari d'aquest tipus de mobiliari per gaudir de la cuina... 

Pel que fa al menjar, no és precisament extensa la seva carta que imagino aniran variant en funció de les estacions i les temporades doncs, l'actual és molt estiuenca, fet d'agrair doncs vénen de gust plats lleugers i refrescant com els que ens proposen.

Com sempre passa en aquests posts compartits, per saber més del que vàrem tastar i per acabar de llegir el post, haureu d'anar al blog dels 3(o+) a Taula...

Witty - by 3(o+) a Taula




Només afegiré que particularment em va semblar una bona opció de lloc tranquil per anar amb amics a petar la xerrada amb tranquil·litat i bons aliments, o bé per convèncer a un bon client quedant bé i tancant un bon negoci, o, perquè no, per impressionar a la parella actual, futura o segona... :-) 




{ 7 comentarios... read them below or Comment }

  1. Lamento no haver-me demanat un "refrescant" boeuf Bourguignon, especial carta d'estiu ... :)

    Curiosament aquesta vegada no vam coincidir de percepcions, doncs normalment i fins i tot amb puntuacions "secretes" com les que fem, acabem coincidint..

    Vaja, que tot i que el lloc no em va desagradar, no em queda a la llista de 'possibles' llocs per tornar.

    Penso que trobarien llocs equivalents en altres luxury hotels, en que estaríem igual a gust i amb cuina correcte. Tampoc calen assessoraments per fer aquella carta.

    Jo no soc gens expert en restaurants d'hotel... A veure que hi diu la Luisa, que n'és defensora.

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu que ho mires amb mals ulls... :-)

      La gràcia penso que precisament està al fet de no coincidir (i com ja saps, són molts els punts en els que no coincidim i no tan sols pel que fa al món gastronòmic...).

      D'haver d'escollir un restaurant d'aquesta mena, jo també triaria un altre (Caelis, v.gr.). Però si estic per la zona d'aquest, i amb bona companyia, no em faria res repetir l'experiència.

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Aquests plats retro són molt d'hotel, oi?
    Vaig al bloc del 3(o+) a veure que dieu del contingut.

    Saut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que són molt d'abans, però a mi m'encanta aquest toc de "viejuno" o clàssic.

      Salutacions!!

      Elimina
  3. a mi em va agradar molt tot plegat: menjar, entorn, espai, etc.... i la carta és, penso, barreja de classicisme i algun toc més actual (el meu ceviche), bastant ben trobat. jo sí repetiré. cert el què diu el ricard que tampoc cal cap assessoramet extraordinari per fer la carta, simplement un bon cuiner.... cert que el caelis és millor, però és que penso que l'enfocament és diferent, totalment diferent. allò és un restaurant d'estrella amb un menú de migdia d'estrella i això és un restarant d'hotel, amb carta "internacional" d'hotel, amb plats força bàsics sense ànims d'anar mçés enllà d'una bona cuina. EMHO :-) només faltava una bona césar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegro que coincideixis amb mi. Econòmic no és, però penso que el que pagues t'ho tornen amb escreix (cuina, servei, local...) i si el compares amb altres experiències recents que hem tingut, ja ni t'explico.

      El que passa, és que a partir de certa edat, les coses es veuen diferents... ;-)

      Salutacions!!

      Elimina
    2. molt d'acori jordi, la RQP és molt bona! i ja si compares, explotes... ens explota el cervell!!! jajaja

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -