Posted by : Jordi Castaño diumenge, 23 d’octubre del 2016

9 de la Borriana
Carrer de la Borriana, 9
08202 Sabadell

Tel.: 937 459 749





No acostumo a anar gaire de restaurants per Sabadell, bàsicament per què on millor mengo, no és pas un restaurant... :-). Tot i així, fa un parell d'anys i aprofitant una visita a Sabadell, vaig acabar fent un menú de migdia a aquest restaurant sense reserva prèvia, empès pels consells de Ricard Sampere, i del qual podeu llegir el resultat clicant el següent enllaç: 9 de la Borriana - Menú de migdia.


I com deia en el seu dia, després d'haver-me encantat la seva fórmula de menú de migdia, m'havia quedat pendent tastar la carta i un dia que el meu no-restaurant de Sabadell estava mandrós, ens hi vàrem atansar fins allà. 

El local, tal com el recordava, és força petit (7 o 8 taules) i molt acollidor i elegant. Ara, des de fa ja un temps (penso que un xic més d'un any...) ja no serveixen menús de migdia i basen la seva carta en un seguit de plats fixos i d'altres que ofereixen amb una pissarra amb els plats del dia, que si no recordo malament, van ser d'aquest d'on vam escollir tots el d'aquell dia. Molt interessant és l'opció d'oferir els plats en mitges racions, per poder compartir sense problemes.   

La tria, que va ser feta una mica seguint els seus consells (a destacar l'eficàcia i professionalitat del servei), va ser en primer lloc d'una coca d'anguila fumada amb albergínia (a la flama?) 


Coca d'anguila


Continuant amb un fresquíssim carpaccio de ceps, amb l'únic acompanyament d'un bon oli d'oliva i pinyons. 

Carpaccio de ceps


Un sashimi de toro amb wasabi (buff... quin plat... de llàgrima). Producte i producte

Sashimi de toro amb wasabi


I un tàrtar de corball, amb talls ben definits i (com tots els ingredients en general del restaurant) d'una gran qualitat. 

Tàrtar de corball


El vi, també va ser elecció del cap de sala, propietari i sumiller del restaurant. Una molt bona elecció i un vi sorprenent. 



I de postres vàrem compartir una selecció de formatges que ells mateixos van fer.

Selecció de formatges



El compte, de 46 € per cap, ens dóna una bona RQP, tenint en compte la qualitat de tots i cadascun dels plats i ingredients de l'àpat. Un restaurant de gran nivell a Sabadell amb una cuina a on destaca per sobre de tot el producte i a on podem gaudir d'una tranquil·litat que malauradament es troba a faltar en molts altres llocs... I especialment aquell dia, penso que ho van brodar i ens van fer gaudir com feia temps no ens passava. 



{ 5 comentarios... read them below or Comment }

  1. M'ha fet il·lusió trobar-me avui amb el meu estimat Borriana, recent publicat per tu.

    Ja saps que és un lloc especial per mi, a 100 metres de casa i amb garantia total d'èxit. Quan treballava i "vivia" a Sabadell, era estrany passar una setmana sense anar-hi...

    I recordo aquest dia que vam anar-hi junts, com ho vam gaudir.

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És cert... I si et fixes en el que vàrem demanar aquell dia, "poca" feina de cuina (o potser seria més indicat dir, de fogons) van tenir amb nosaltres. Producte, producte i producte...

      I en canvi, vam gaudir com tocinos. És el que sempre comentem... De vegades, tendeixen (i tendim) a complicar-se la vida amb complicades i de vegades impossibles preparacions a la cuina...

      Abraçada!!

      Elimina
    2. Es que segurament perquè saps que em va la conya, però quan m'expliquen plats tant recargolats, sempre em queda el dubte de si el xef ho fa de cor, o el dia abans s'està partint el cul, dient "ja veuràs com al·lucinen, amb aquesta bestiesa"..

      De fet saps que si jo fos xef , em dedicaria a preses de pel d'aquestes, només per gaudir del ridícul del que en diguessin les víctimes..

      Elimina
  2. Aquest és el preferit del Ricard i noslatres, per un dia que anem a Sabadell, no el vam visitar perquè seriem molta gent, i vam acabar sent el Santi i jo sols i en un altre lloc del que millor no recordar.

    En fi, sempre ens quedarà una altra campanya per tornar a Sabadell i ja no em deixaré embolicar.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Val molt la pena, Pepa. Però potser que no seria la millor opció per anar en grup (i menys amb els nombrosos grups que veig et mous...).

      Si vas, ja ens explicaràs.

      Salutacions!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -