Posted by : Jordi Castaño diumenge, 30 d’abril del 2017

Can Vilaró
Comte Borrell, 61
08015 - Barcelona

Tel. 933 250 578



El primer cop que vaig anar a aquest restaurant, va ser una mica de casualitat farà ara uns tres anys (podeu llegir el post a Can Vilaró. Festival de menutsamb uns amics bon vivants i amants del bon jalar, com un servidor... :-)

Des d'aquell dia, han sigut periòdiques les visites que allà he anat fent, alternant els àpats fets allà amb amistats que ja el coneixien i d'altres a qui he anat portant i que després s'han emocionat al retrobar-se amb la cuina de les seves mares o iaies. També és un lloc especial, ja que va ser on va començar una gran i especial amistat amb en Ricard Sampere al que podeu llegir al seu blog Els meus restaurants.

Cuisine canaille... El subtítol fa referència a l'última adquisició d'aquest passat Sant Jordi. Un llibre de Miquel Brossa, en el qual es refereix amb aquest terme francès a aquest tipus de cuina feta amb els productes menys nobles o considerats habitualment de menor categoria (menuts, abats, casqueria, despojos, etc.). I és en aquest camp on es mou amb soltesa la cuina de Can Vilaró. Cap i pota, tripes, lletons, llengua, galtes, cervells, fetge, peus de porc, potes de corder, turmes i d'altres exquisideses, són els productes més habituals en aquesta casa, portada per una encantadora família, on el cap és l'encarregat de la sala i les filles són les que elaboren i cuinen els plats que componen la seva carta.

El local és senzill, d'aquells de bar restaurant de tota la vida, amb un públic majoritàriament d'avançada edat i pels que es veu i es suposa, del barri de tota la vida. No tenen menú de migdia ni falta que els hi fa. Els plats són fixes (pel que he pogut anar veient durant aquests anys) en la seva majoria, i sempre tenen algun plat del dia elaborat amb productes frescos i de qualitat del mateix mercat de Sant Antoni que tenen a tocar.  



I per no allargar-me més, penjo només la fotografia dels cervells arrebossats i si voleu veure la resta del que vàrem demanar, el detall dels plats escollits, el que vàrem pagar, i les sensacions generals que ens va provocar, ho podreu llegir a la crònica detallada que de la visita hem fet a la web dels 3(o+) a Taula clicant en el següent enllaç:





Un restaurant IMPRESCINDIBLE a on gaudir d'una cuina catalana casolana i especialitzada en menuts, amb bon producte i elaboració a la cuina. I a més, amb una RQP o RSP, imbatible a Barcelona.

{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. Molt ben trobat el títol.... :)

    I cada cop que ho rellegeixo, em venen bons records....

    Abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que el llibre de Sant Jordi va anar com anell al dit... I jo també "m'excito" quan recordo els plats... ;-)

      Abraçada!!

      Elimina
    2. gran dinar i gran dia dels 3 a taula!!! #santjordi17 esther

      Elimina
  2. Nosaltres el vam conèixer gràcies a tu. Encara que hi ha plats que no menjo, com el fetge (traumes escolars), el tenim al llistat per quan estem per Barcelona.

    Gràcies i salut!

    ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -