Posted by : Jordi Castaño diumenge, 23 de setembre del 2018

Can Saia
Bruc, 157
08037 - Barcelona

Tel.: 931 623 661



Nova sortida amb els 3 (o+) a Taula, aquest cop escollit pel Ricard, que de vegades és sinònim de garantia de qualitat... :-)

Situat a la frontera de la Vila de Gràcia, és d'aquells restaurants que, exteriorment, si no t'ho diuen tampoc hi pararies expressament, doncs és d'aquells típics de xamfrà de l'Eixample (una mica el que ens va passar no fa gaire temps amb La Llave), que aparentment semblen tots iguals, i que des de fa uns anys, pateixes per que no et surti un amable cambrer oriental (ja quasi semblen franquícies...). 

L'interior, no gaire gran, disposa d'unes poques taules a l'entrada on ens trobem amb la barra, i d'una sala interior amb taules i decoració rústica i correcte parament de taula. Tanmateix disposa d'una acollidora i coqueta terrassa exterior.

Pel que fa a la carta, el millor que es pot fer, és escoltar les recomanacions i plats del dia que el propietari va enumerant, encara que molts d'ells ja figurin a la carta. Un detall que ens va agradar, va ser el de confeccionar ells mateixos la comanda, una mica segons les nostres preferències. Així, ens va recomanar demanar una ració de l'arròs que tenien per compartir entre els tres. I més coses, que haureu de llegir al post que de forma conjunta hem fet a:


A més de la carta, disposen d'un menú de migdia els dies feiners, a un preu força competitiu de 14,20 € i del qual anàvem veient i comentant la pinta que tenien tots aquells plats del menú. 

Però va ser de la carta, un dels plats que més elogis va tenir aquell dia... unes mongetes de Santa Pau amb tripa de bacallà i cansalada, que són una mostra del que es pot fer amb producte TOP i amor per i als fogons.



En resum, un restaurant al que segur que junts o per separat tornarem, i que no ens fa gens de por recomanar, per cuina, per l'amabilitat de tot el seu servei (des de l'amo, passant per la senyora i la filla) i pel producte que ofereixen. 

Un altre restaurant recomanat per la llista de #cuinesensemariconades 

{ 6 comentarios... read them below or Comment }

  1. Un molt bon lloc del que surts amb ganes de tornar...

    Les conyes com la que ens tocarà d'aquí 3 divendres, tenen la seva gràcia per un sector de gent que els agrada, menjar poc, practicar--se fel·lacions mútues amb el que cuina, una mica aplaudint el darrer triple salt a l'estil de "mira que sé fer..."

    Pels que ens agrada, anar a dinar/sopar, xerrar, riure amb qui ens acompanya i a més menjar bé, aquest és un bon lloc...

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ha, ha, ha!! Ja se'm fa la boca aigua només pensar en aquesta trobada futura...

      Quan tornis de la marató, com vindràs amb gana de l'esforç, tornem a fer-nos un homenatge, val?

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Les mongetes ja s'han clavat al meu cervell de veure-les tres vegades. Ara a veure si en tinc un pot per sopar!!! :-XXX

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pepa! Espero que les que has sopat estiguessin al nivell d'aquestes. Dels plats que queden gravats a la retina durant temps... :-)

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -