Posted by : Jordi Castaño diumenge, 30 de desembre del 2018

El Chato
Gran Via de les Corts Catalanes, 697
08013 - Barcelona

Tel.: 932 452 169

http://www.restaurantelchato.com




Última trobada dels 3 (o+) a Taula d'aquest 2018, que de fet va ser només un "2 a Taula" per absència forçosa de l'Esther. 

Vàrem anar a proposta meva (per suggeriment de l'ex del Ricard) a un restaurant dels que ell i jo anomenem carinyosament "d'homenots", que porta des de l'any 1941 en funcionament, passant de pares a fills. 

Situat a la Gran Via, entre la Monumental i la plaça de Tetuan, exteriorment no crida gaire l'atenció, sent una entrada com poden haver molts altres locals a Barcelona. 

Un cop a l'interior, ja ens adonem que és un lloc elegant i casolà alhora, a on segurament menjarem força bé. Un servei d'aquells atents i amables, a part de familiars, que en tot moment et recomanen en funció de les teves preferències i sense pressionar, i unes taules ben vestides amb blanques estovalles i parament que, tot i poder arribar a semblar "viejuno", és de bona qualitat. 

A part dels plats del dia, que n'hi han per a sucar-hi pa, ofereixen a la seva carta, entrants (freds i calents), peixos i carns, doncs és la clàssica d'un restaurant basc amb influències de la nostra cuina, havent-se adaptat a aquesta amb facilitat. Menció especial per la secció de postres, on trobem veritables perles de la gastronomia de fa uns quants anys...   

Tot i disposar d'un ample celler, la carta de vins no ens va semblar gaire treballada, i menys pel que fa al seu aspecte, on es mostren les diferents referències amb la imatge del vi. En aquest aspecte, també ens vam deixar portar pels consells del servei, que en tot moment es va mostrar molt proper.




I si teniu més curiositat del lloc o voleu veure més detalls del que vàrem demanar, tastar i beure, ho podreu fer llegint el post que de forma conjunta hem fet a:

El Chato - by 3(o+) a Taula


Un restaurant recomanable, amb cuina casolana i contundent, amb un molt bon servei, i en el qual l'únic punt negatiu va ser la sorpresa a l'hora de pagar el compte, quan vam comprovar que els preus no incloïen l'iva. Ja sé que ho posa a la carta i a la web, però no deixa de ser sorprenent... i aquesta tontería, potser va fer distorsionar una mica la visió que fins al moment havíem tingut.

I més si tenim en compte que a només un carrer està el Gorria, on també vam estar fa poc més d'un any i que ens va sortir pel mateix preu... 


{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. Bona descripció Jordi i bones reflexions.

    Un lloc que està bé i al que tampoc em faria res tornar, però en un dia menys pre-nadalenc , amb les taules que ens envoltaven.

    Però eren els dies que eren i ja ho sabíem.

    El que em va semblar millor de tot, va ser el servei, tant al seu lloc....

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs no penso jo que fos la meva primera opció. I més, com bé dius, quan el que destaques és el servei...

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Doncs aquest plat de callos ja mereix una visita, no? Pot ser les hores que són, que em menjaria un plat d'aquests i el deixaria net!!!

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bons, però tampoc com per encapçalar el meu rànquing ni fer una visita expressament.

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -