- Back to Home »
- 3(o+) a Taula , Restaurant ® »
- Taverna Oníric. Se'n parlarà molt...
Taverna Oníric
Indústria, 79
08025 - Barcelona
Tel.: 935 252 333
Aquest cop si, els tres components del 3(o+)aTaula, vam anar a un local que abans havia estat ocupat per l'Alkimia, i desconec si després d'aquest hi va haver cap altre negoci d'hostelería... El lloc va ser triat per mi (no pregunteu com el vaig escollir) i el post conjunt ha estat redactat pel Ricard.
El local, amb estructura allargada, és dels que fan agradable una estada tant per la seva ambientació i aconseguida insonorització, com per la distància entre taules, quedant algunes d'elles entre parets i aconseguint un efecte d'aïllament difícil de trobar en un restaurant.
Taules nues (com sembla que ha de correspondre a qualsevol nova apertura a ciutat) i bon parament pel que fa a vaixella i copes.
És estrany, però no trobareu cap referència del lloc per internet, i espero de debò que puguem contribuir a donar-los a conèixer i a difondre la seva cuina. Fa poc més d'un mes que han aixecat la persiana, però pel que vam poder veure i assaborir, penso que se'n parlarà molt...
L'única dada que vam saber és que el cuiner que porta les manyoples és qui havia estat segon de cuina a Vivanda com també el cap de sala. De fet, algun dels plats que podreu veure i assaborir sense pagar (i sense ensumar), ja són dels clàssics d'aquell restaurant de Sarrià.
La carta té dues seccions ben diferenciades: la d'obrir boca en la qual trobem plats més per compartir (aperitius i entrants), i la de acabant d'omplir la panxa amb plats, diguem-ho així, més contundents.
He de dir que el nivell de cuina ens va semblar molt top, i els entrants que vam compartir van guanyar per golejada als plats principals, que tot i estar perfectament concebuts i executats, van ser eclipsats pels primers. Com a mostra, aquesta coca de llengua de vaca, amb crema agra i verduretes agredolces que veieu a continuació.
Si voleu conèixer la resta de plats que vàrem menjar i beure, les nostres impressions, o bé quant ens va costar i d'altres històries, ho podreu fer llegint el post que de forma conjunta hem fet a:
Cuina ben treballada, executada i presentada, amb plats originals i ben resolts i un servei exquisit en una sala d'allò més confortable, fan d'aquest restaurant un lloc on gaudir veritablement d'un bon àpat.
Avui ja diem el mateix , fins i tot en temes com el de difusió 2.0...😅
ResponEliminaComença a ser preocupant... El dia que farem un pensament i anirem a viure plegats, potser millor unifiquem els blocs també ...😂
Abraçada!!
Ostres... ja impacient per unificar els nostres blogs, les nostres ànimes... i ja no dic res més si no és en presència de la meva advocada... :-)))
EliminaAbraçada!!
Del tema 2.0, he buscat al Google i té 16 referències, la més antiga de fa un mes i sense resposta per part del propietari...
ResponEliminaSegur que ja té instagram però fins que no vagin els instacuquis no li donarà més publicitat :-DD
Salut!
No saps com vaig arribar a patir amb aquesta proposta... encara que semblin bones persones, no tenen pietat i no perdonen ni una. I al no tenir cap input ni bo ni dolent del lloc, pots imaginar com anava jo...
EliminaEncara sort que els va agradar. Ja patia per la meva integritat física i psíquica...
Salut!!
:-DDDDD
Elimina