Posted by : Jordi Castaño diumenge, 22 de desembre del 2019

Agua
Passeig Marítim de la Barceloneta, 30
08003 - Barcelona

Tel.: 932 251 272


https://www.restauranteagua.com/







Fa ja unes setmanes, abans que no canvies el bon temps al qual estem mal acostumats a Barcelona, vaig anar convidat per una amiga a dinar a un dels restaurants que hi ha al front marítim de Barcelona del qual no havia sentit parlar i que ja avanço que em va agradar. 


La ubicació

Situat al barri de la Barceloneta en un ambient principalment turístic i per tant fora de les meves àrees d'influència (no sóc gaire amant d'aquests ambients tan multiculturals), està a tocar de la mateixa platja del Somorrostro.

Té accés tant per la part del Passeig Marítim com de la mateixa platja. 




El local

Agua Restaurant, en primer lloc he de dir que pertany al grup Tragaluz amb tots els avantatges i inconvenients que això li suposa. 

Té una decoració marinera, moderna i acollidora amb dos nivells a la seva sala interior i una terrassa a tocar de la mateixa platja. 

El parament és l'habitual que ens trobem als llocs "modernos" de Barcelona amb taules i mobiliari senzill de fusta sense gaire parament i amb estalvis de paper no fos cas que haguessin de fer bogada extra. 

Tot i això, és un local que gràcies a l'amplitud dels seus espais i al seu bon servei (almenys aquell dia, doncs imagino que deuen anar fent moltes rotacions), fa que els àpats siguin agradables amb un bon nivell de sonoritat per poder parlar amb els companys de viatge. 




La carta

Agua Restaurant ofereix a la seva carta una bona selecció d'entrants i tapes amb les quals ja et vindria de gust confeccionar un dinar. Però si no us ve de gust l'opció de compartir, sempre podreu fer uns arrossos al carbó o uns peixos o carns que tot i no tastar, vaig veure passar amb molt bona pinta. 

A la seva terrassa a més es pot gaudir de l'opció de tapes i còctels fins a la mateixa posta de sol.


El que vam demanar

Vam compartir uns Montaditos de foie i carpaccio de bou molt bons, tot i que particularment m'estimo més per separat aquestes dues preparacions. 

Montadito de foie i carpaccio de bou - 3,50€ c.u.



Així com unes Carxofes fregides que tot i no ser temporada ni de lluny, estaven a un molt bon nivell.

Carxofes fregides - 7€



Així mateix vam compartir dos dels arrossos que tenen habitualment a la carta i que van ser l'Arròs negre amb allioli de safrà i l'Arròs amb carxofes, gambes i sípia elaborat al carbó. Tots dos d'un gran nivell i una elaboració comme il faut

Arròs negre, all i oli de safrà - 20€ 

Arròs amb carxofes, gambes i sípia, elaborat al carbó - 22€



També va caure un Salmó amb verduretes, que va ser de l'agrat de qui el va demanar. 




Les postres

Vam demanar un parell per compartir que us deixo en fotos i que ni recordo quin nom portaven... 





El compte

No disposo de tiquet, perquè com deia al principi del post vaig anar convidat. Però us podeu fer una idea del compte amb els preus de la carta que teniu penjada al seu web.

Tot i això, puc aventurar-me a dir que el preu mitjà d'un àpat en aquest lloc pot rondar els 45 € sense begudes, amb un entrant, un arròs i unes postres. 


Resum

- Privilegiada situació a tocar de la platja. 
- Recomanable per tant per incondicionals de terrasses a tocar de mar.
- Local modern i amb bon servei, encara que aquest punt estigui condicionat.
- Cuina amb elaboracions de llibre i calculades però ben finalitzades.
- Bon lloc també per fer còctels i picar alguna cosa a la posta de sol. 



{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. Hi havia anat i més d'un cop, però ja fa anys.... quan encara ni sabia que era un bloc...

    El recordo com un lloc, on sempre en sortia content, però tampoc massa content... Era un recurs per la zona, on llavors treballava alguns trimestres...

    Abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt de temps deu fer doncs si no sabies que era un bloc... :-)

      I pel que veig, vam tenir la mateixa percepció.

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Visito més sovint del que voldria el Hospital del Mar i sempre he pensat que aquells blocs que sobresurtien sobre el passeig eren bars de copes o discos.
    Sempre que he de dinar per allà baixo a Ca la Nuri o al Arenal. Veig que relació qualitat/preu pot ser millor que Ca la Nuri i tot.
    Pot ser el provo la propera vegada...

    Salut!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!!

      Disculpa el retard en la meva resposta, però estava de vacances per la Puglia :-)

      Crec que si que és més econòmic que Ca la Nuri. No està pas malament en comparació amb els que tenim allà al voltant. Saps el que et trobaràs.

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -