Sant Pau - Sant Pol de Mar - Carme Ruscalleda

012 Logo.jpg


La cua al punt a cavall de carxofes, cremoses, juliana, fregides i xips

La cua al punt a cavall de carxofes, cremoses, juliana, fregides i xips.jpg











dissabte, 6 de febrer del 2010
Posted by Jordi Castaño

Cap d'any 2009

dijous, 31 de desembre del 2009
Posted by Jordi Castaño

Nit de Nadal 2009


Brandada de bacallà amb rovell d'ou i caviar de truita

Brandada de bacallà amb rovell d'ou i caviar de truita.jpg


Pop a feira sobre patata confitada amb vainilla

Pop a feira sobre patata confitada amb vainilla.jpg


Gambón arrebossat en blat de moro i maionesa d'Albariño

Gambón arrebossat en blat de moro i maionesa d'Albariño.jpg



Amanida de macarrons a la llimona amb rosbif de tonyina

Amanida de macarrons a la llimona amb rosbif de tonyina.jpg



Melós de vedella amb crema de carbassa escalivada i cristalls de patata violeta




Pecat de xocolata amarga amb salsa de taronja

divendres, 25 de desembre del 2009
Posted by Jordi Castaño

Celler de Can Roca


Logo.jpg


Vista exterior



Pati




Interior





Celler



Cruixent de sésam negre i grué de cacau



Bombó de colomí amb Bistrol Cream



Pastanaga amb tòfona d'estiu




Pa, pa i mes pa per fli.pa




Sopa de cirera amb anguila fumada amb gelat de gingebre




Gamba, sorra de gamba i essència de gamba




Truita de caviar d'arengada






Escudella de bacallà




Xai amb pa amb tomaquet




Oca a la Royal




Albercoc caramel.litzat















dimarts, 1 de setembre del 2009
Posted by Jordi Castaño

Palau de Bellavista

dilluns, 31 d’agost del 2009
Posted by Jordi Castaño
Tag :

Lluçanés


dimecres, 22 d’abril del 2009
Posted by Jordi Castaño

Llegendas de Girona

dissabte, 7 de febrer del 2009
Posted by Jordi Castaño
Tag :

Nit de Nadal 2008

dimecres, 24 de desembre del 2008
Posted by Jordi Castaño

El Poblet - DENIA - Quique Dacosta


diumenge, 31 d’agost del 2008
Posted by Jordi Castaño

Swiss Moraira

Posted by Jordi Castaño
Tag :

El Babú

dilluns, 23 de juny del 2008
Posted by Jordi Castaño
Tag :

Mas La Casassa


divendres, 22 de febrer del 2008
Posted by Jordi Castaño
Tag :

Cap d'any 2007

dilluns, 31 de desembre del 2007
Posted by Jordi Castaño

Nit de Nadal 2007

dilluns, 24 de desembre del 2007
Posted by Jordi Castaño

El Racó d'en Freixa


dilluns, 1 d’octubre del 2007
Posted by Jordi Castaño

Tàrtar de filet de bou


Ingredients:

- 800 g de filet de bou net

- 2 culleradetes de cogombre en vinagre picat
- 2 culleradetes de tàperes en vinagre picades
- 2 culleradetes de ceba picada
- 2 culleradetes de julivert picat
- 2 culleradetes de rovell d'ou cuit i picat
- 2 culleradetes de clara d'ou cuita i picada
- 4 rovells d'ou
- 4 culleradetes de mostassa
- 1 gotet d'oli d'oliva verge
- unes quantes gotes de salsa Perrins
- unes quantes gotes de tabasc
- pebre negre
- sal

Per acompanyar: llesques de pa torrat o patates fregides (la segona opció és la més recomanable)

Preparació:

Primer de tot poseu el rovell d'ou cru en un bol. Mentrestant, salpebreu la carn perquè es comenci a macerar. Salpebreu també l'ou i poseu-hi unes gotes de salsa Perrins, de tabasc, una cullerada de mostassa i oli d'oliva. Comenceu-ho a treballar fins que us quedi una crema ben lligada i compacta. Tot seguit poseu-hi les guarnicions (julivert, el rovell, la clara, el cogombre, les tàperes i la ceba) i barregeu-ho bé. A continuació, incorporeu-hi el filet de bou picat (el tàrtar de bou s'ha de picar amb ganivet, mai amb la màquina). Aquesta tasca requereix 2 o 3 minuts amb un parell de forquilles. Per portar-ho a taula feu servir un plat fred de nevera, i amb l'ajuda de les forquilles doneu-li forma al tàrtar. Acompanyeu-ho amb un parell de torrades calentes.


divendres, 21 de setembre del 2007
Posted by Jordi Castaño
Tag :
Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -