Posted by : Jordi Castaño dissabte, 26 de febrer de 2011

Mas vistoso que gustoso (no deja de ser un pure de col...), pero mola el colorcillo que queda.

Ingredientes:
- Col lombarda (imprescindible, ya que sin ella la receta no se llamaría asi).
- Patata (poca...)
- Cebolla (u otra verdura que este triste en el verdulero...)
- Caldo o en su defecto agua mineral
- Bacon, morro, panceta, jamón cocido, chorizo (creo que cualquier ingrediente de estos le puede ir bien...)
- Parmesano

Preparación:
En una olla con un poco de aceite, saltear patata, cebolla y col lombarda durante unos minutos hasta que coja color. Añadir caldo. Hervir 20 minutos y triturar.

Adornar con tropezones, crujientes y demás chorradas. El resultado puede ser similar a este:





Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Amb la tecnologia de Blogger.

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguir per email

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -