Posted by : Jordi Castaño divendres, 11 de febrer del 2011

Pues eso... Mucho misterio no tiene, ¿no? Vamos allá.
Ingredientes:
- Carne de ternera.
- Micuit de pato.
- Cebolla de Figueres.
- Pan.

Picamos la carne a cuchillo (o bien la compramos ya picada) y con ayuda de un aro de un diámetro similar al del pan, introducimos aproximadamente la mitad de la carne, colocamos un trozo de micuit y tapamos con el resto de la carne picada, intentando que la carne llegue y cubra los bordes de la hamburguesa.

La marcamos en la plancha y si queremos la terminamos en el horno.

Emplatamos y ¡voilá!





Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -