Posted by : Jordi Castaño dissabte, 6 d’agost de 2011

Ingredientes:
- 1 golpe de angostura
- 1/3 Martini Rosso
- 2/3 Bourbon
- 1 guinda

En coctelera con abundante hielo, añadir los ingredientes y agitar durante 15". Servir en copa de cóctel y adornar con una guinda.

Para apasionados del bourbon. Personalmente me encanta.





Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Amb la tecnologia de Blogger.

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguir per email

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -