Posted by : Jordi Castaño divendres, 9 de març de 2012


Es tracta d’una recepta que vaig veure fer a Carles Abellán de Comerç,24

Es fàcil de fer, tot i que requereix d’un xic de paciència ja que la seva elaboració es d’un parell d’hores.

No es un plat econòmic, però el seu sabor es realment espectacular i crec que paga la pena donar-se aquest capritx.

Recomanable preparar de plat principal i si es vol acompanyar de quelcom mes, que pugui estar emplatat i llest. Això es perquè es un plat que es millor servir calent. Es poden escalfar las quenelles de puré i el suquet  mentre fem les gambes (un minut escàs...).

El resultat del plat acabat pot veure’s a continuació.

Suquet de gambes


Detall del plat



La recepta pot descarregar-se des de la següent adreça:

http://dl.dropbox.com/u/19582898/Suquet%20de%20gambas.pdf

Dissecció de les gambes

Detall de la frescor de les gambes

Mise en place de la resta d'ingredients (faltan alguns...)

Brou de gambes


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Amb la tecnologia de Blogger.

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguir per email

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -