Posted by : Jordi Castaño dilluns, 3 de febrer del 2014

BODEGON LAS LAGUNETAS
Constantino, 16
35002 - LAS PALMAS DE GRAN CANARIA (Las Palmas)
E-mail: info@restaurantebodegonlagunetas.com
Teléfono: 928 363 094

Sopar del 16-01-14


En un ràpid viatge que vaig fer ara fa uns dies per les illes Canàries, vaig trobar un parell de llocs a la ciutat de Las Palmas que crec mereixen una petita entrada al blog.

El primer, és aquest Bodegón Las Lagunetas, que està situat al barri de Triana. Cal anar amb compte a l'hora de demanar els plats en aquest establiment, ja que les quantitats són més que generoses i podem malmetre el menjar si no som capaços d'acabar les racions. 

Ja que havia de estar un parell de dies per aquelles llunyanes terres, el més indicat era demanar plats típics d'allà. I així, el primer que vàrem demanar, van ser unes llenques de formatge a la planxa per 6 €. No recordo quin formatge era, però si que era força neutre i anava acompanyat de mojo verd. Generosa ració...


Formatge a la planxa amb mojo verd

I un bon plat de pernil canari per 7,5 €. Personalment m'agrada molt més el "lacón" gallec, ja que aquest el vaig trobar força eixut. Coronat per dues cotnes de porc sense cap mena de gràcia, ja que tenien encara una gruixuda i freda capa de greix a la part inferior, que els feia força desagradables.


Pota de porc (pernil canari)

Uns xipironets a la planxa (juro que és el que posava a la carta...) que més aviat semblaven calamars per 10 €. Només amb el que es pot veure a l'esquerra de la foto ja menja una persona normal. Molt bons i tendres. 


Xipirons a la planxa

I per 7 €, uns trossos de peix ben fregit (no recordo de quin peix es tractava...), acompanyats de patates (que no "papas") amb mojo verd.


Peix fregit


El vi triat, va ser un Bermejo de la, per mi totalment desconeguda, V.C.P.R.D. (Vino de Calidad Producido en una Región Determinada) de Lanzarote, elaborat amb Malvasia volcànica. Un bon vi que entrava sol i del que pots prendre una ampolla d'una tirada, amb un preu de 17 € que està bé en referència al seu cost a la botiga, però que trobo car si el comparo amb vins blancs de la nostra terra que tenen el mateix cost.


Vi Bermejo 

Sense comptar el preu del vi, es pot menjar per uns 15-20 € per persona, que està força bé tractant-se d'un lloc bastant turístic de la ciutat. Però em quedo amb el restaurant que vam anar a dinar l'endemà, i que publicaré en breu a la següent entrada.



{ 2 comentarios... read them below or Comment }

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -