1. Basses côtes, 2. Côtes, entrecôtes, 3. Faux-filet, 4. Filet, Chateaubriand, 5. Rumsteck, 6. Rond de gîte, 7. Tende de tranche ; poire, merlan, 8. Gîte à la noix, 9. Araignée, 10. Plat de tranche, rond de tranche, mouvant, 11. Bavette ou bifteck d'aloyau, 12. Hampe, 13. Onglet, 14. Aiguillette baronne, 15. Bavette de flanchet, 16. Plat de côtes, 17. Macreuse à bifteck, 18. Paleron, 19. Jumeau à bifteck, 20. Jumeau à pot-au-feu, 21. Macreuse à pot-au-feu, 22. Queue, 23. Gîte, 24. Flanchet, 25. Tendron, milieu de poitrine, 26. Gros bout de poitrine, 27. Collier, 28. Plat de joue, 29. Langue. |
Un festival gastronómica envejable. El tinc anotat desde fa temps i espero anar-hi molt aviat.
ResponEliminaSalutacions!!
No ho dubtis! Potser és dels pocs llocs a on pràcticament hi ha coincidència total d'opinions per part de crítics, professionals gastronòmics i aficionats com nosaltres (d'allò que en diuen bloggers).
EliminaUn menú brutal i segur que anant a la carta n'hi ha per sucar-hi pa...
Salutacions!
Quins records!!. Ja saps que ho tenim pendent de publicar, però veig que hi ha plats que també vam pendre nosaltres. I "l'entreteniment" inicial de Filopizza també.
ResponEliminaRealment és un lloc únic, per deixar-ho no a la llista de pendents sino dels fixes, tant per donar-te un luxe com per si algun cop has de quedar bé aconsellant o convidant algú.
Salivant em deixes...
A la meva llista, ha passat de ser el número u dels pendents a estar dins els "40 Principales" que he de tornar... ;-)
EliminaIntentaré estar atent per llegir la teva entrada, que de ben segur serà, com sempre, ben detallada i documentada i amb les grans fotografies que caracteritzen els teus posts.
I m'agrada més que em convidin...
Salutacions!!!
T'has avançat a la publicació habitual de diumenge... :)
ResponEliminaPoc puc afegir doncs ja en havíem parlat tu i jo i el menú és pràcticament igual. Precisament aquest vespre està allà el meu fill celebrant Sant Ricard amb la seva mare (el "pobre" ja ha dinat amb mi avui i dormirà tip).
Es un lloc per gaudir sense cap mena de dubte... I amb un xef propietari que treballa dur i poc donat a la faràndula de l'espectacle en que avui s'ha convertit molta activitat gastronòmica.
Abraçada!!
He de sortir ben d'hora, ben d'hora a cercar tòfones, que m'han dit que surten al matí... :-)
EliminaQuin xollo té el teu nano amb vosaltres. Si algun dia decideixes adoptar una altra criatura ja formada (i ben formada...), pensa en mi.
Vaig poder parlar uns minuts amb el Dani i em va semblar una persona molt planera i agradable, amb qui segur que podria parlar i gaudir dels seus coneixements.
Abraçada!!!
És un menú espectacular però a mi em passa pel cap deixar-me d'entrants i demanar plats de carn un rera altre :-)))
ResponEliminaSalut!
Doncs si com em sembla intuir ets tan carnívora com jo, no deixis d'anar. És el lloc que recomanaries a qualsevol amic(a) per una celebració d'alta volada.
EliminaSalutacions!!
Molt bon post per a un menú homenatge sensacional. De debò que les teves paraules amb l'ajuda de les fotos encomanen força plaer per als sentits. No has fet més que reconfirmar-me (perquè com bé dius en algun moment, hi ha força unanimitat d'opinions) que aquest lloc ha de deixar d'estar en cartera i s'ha d'acabar visitant algun dia tot i que potser pot estar bé començar per un tastet de la cuina en el seu veí i germà petit Bardeni.
ResponEliminaSalut!
Ni ho dubtis. Però jo et diria de començar millor per aquest, el dia que et vulguis donar a tu o a la teva parella un homenatge. De l'altre, Bardeni, he sentit també molt bons comentaris, però jo només puc recomanar els llocs en els que he estat, i de debò que em va semblar una cuina d'allò més encertada i honesta.
EliminaSalutacions.