Dites a tenir en compte
"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw
"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez
"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco
"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín
"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando
L'adreça d'on s'ha anar a tastar aquest plat??? :-D
ResponEliminaNo els hi refregues amb llimona a les carxofes per aturar l'oxidació?
Salut!
A casa meva i per encàrrec... quan vulguis... ;-)
EliminaAl estar envasats al buit, no els hi cal ni llimona ni julivert per evitar l'oxidació, ja que no existeix aire que pugui produir aquest procés. O almenys, aquesta és la teoria...
Havia sentit parlar del excel·lents resultats de les verdures amb aquest sistema de cocció, i la veritat és que van superar totes les meves expectatives.
Salutacions!!
Ah, doncs no tenia ni idea. És que jo no m'atreveixo amb les cuines aquestes que feu, al menys ara aprenc alguna cosa amb el teu bloc.
EliminaMoltes gràcies! Salut!
I ben orgullos que serveixi a algú!!
EliminaGràcies i abraçada!
Aquestes bosses ja són reglamentàries?... :)
ResponEliminaVeig que posen Food Saver... I en realitat sempre em queda el dubte de si les bosses de cocció i les de guardar, són del mateix plàstic...
I ho dic per les carxofes, doncs el bacallà a 50ºC, deu donar igual... però les carxofes que ja la temperatura la poses elevada, em queda el dubte.
Tens més informació tu?. On compres les bosses?...
Abraçada!!
Doncs, la veritat és que no tenia ni idea, ni se'm va acudir de mirar-ho. Imagino que si hagués notat el més mínim sabor estrany, ho hauria mirat.
EliminaDesprés de llegir (ara) les instruccions que figuren a la bossa (allò que la gent instruïda, fa sempre abans d'utilitzar les coses per primer cop...) veig que posa que són aptes pel bany maria, pel que puc concloure que també ho són per aquests tipus de coccions al roner a temperatures més elevades.
Les bosses les compro habitualment al Makro, però les he vist en altres supermercats grans, d'aquests que tenen secció d'electrodomèstics. Si vols, el proper dia que passi per allà t'agafo un paquet (són de 48 bosses) i ja te'l faré arribar. Sé que també hi han uns rotlles, però em sembla més còmode el sistema de les bosses.
Abraçada!!
Al final m'hauré de comprar un Roner d'aquests encara que sigui només per fer aquesta recepta. Mare meva, com ha d'estar això...
ResponEliminaCrec que és de les millors compres que he fet. I que consti que no tinc cap comissió...
EliminaEstava molt bo. Però de vegades em fa fins i tot una mica de vergonya penjar receptes tan bàsiques... ;-)
Salutacions!
Avui provaré de fer aquestes carxofes que dius, amb el roner. Han de ser boníssimes...!
ResponElimina