XX Concurso deTapas Picadillo.
Fa 15 hores
Tot i que ja vaig penjar la recepta fa un parell d'anys, torno a repetir-la, bàsicament per dos motius: perquè ja l'he escrit sense adonar-me de que ja la havia fet, i perquè em ve de gust fer-ho.
És de fa ja unes quantes setmanes, però he pensat que amb aquesta calor us podria venir de gust preparar i gaudir-la aquest mateix cap de setmana.
Un menjar senzill i consistent que gairebé a tothom agrada i amb el qual no ens complicarem gaire a la cuina. Amb uns lleugers aperitius d'entrant i un bon tall de formatge Cabrales de postres, ja anem més que servits.
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -
Que bona la fabada!. En general, tots aquests plats de cullera són fantàstics, inclús a l'estiu si després pots fer una bona migdiada, és clar!
ResponEliminaPerò intenta no fer-la al sol... ;-)
EliminaSalutacions!
UF, quina pinta!!!!
ResponEliminaNo he possat mai safrà a la fabada. Pot ser s'hagi de provar a veure...
Salut!
Li dona un toc.. :-)
EliminaSalutacions!
UF, quina pinta!!!!
ResponEliminaNo he possat mai safrà a la fabada. Pot ser s'hagi de provar a veure...
Salut!