Posted by : Jordi Castaño diumenge, 24 d’abril del 2016


KIMBO 
Marià Fortuny, 8
08202 Sabadell

Tel. 937 270 631


www.kimbo.cat



Després d'una dura i intensa matinal a Sabadell posant per enllestir un book de fotos del que podeu veure un tast al Facebook del Tres (o+) a Taula, vàrem decidir juntament amb en Ricard (del blog Els meus restaurants)  i el fotògraf, Ricard Jr., anar a dinar a un restaurant japonès que sembla ser té molt d'èxit entre els nadius d'aquesta població.   

Pel que vaig poder veure, funciona molt millor i amb més moviment com a Take Away que no pas com restaurant a la carta, en el que el target de públic no semblava ser gaire expert o habituat en aquest tipus de cuina, arribant a situacions ben curioses en alguna de les taules.

Local d'ambient i decoració moderna obert a començaments d'aquesta mateixa dècada, amb una terrassa coberta i un interior amb unes poques taules (una dotzena a tot estirar) una mica atapeïdes pel meu gust. 

Vàrem deixar l'elecció dels plats una mica en mans de qui va venir a prendre nota i ens va suggerir els sis següents, tot dient que quan els acabéssim, si és que ens quedàvem amb gana, podríem demanar algun altre (home de poca fe...), doncs no trigaven gaire en l'elaboració.

El primer a arribar van ser uns gunkanzushi (sushi cuirassat) de tonyina amb un toc de cebollí gal·lès (gràcies Viquipèdia per introduir cada dia un nou vocable culinari al meu malmès cervell... que per qui no vulgui aprendre'l, és la "cebolleta" de tota la vida o "cebolla de verdeo"). En qualsevol cas, molt bo i un inici espectacular del dinar.


Gunkan de tonyina - 3,00 € unitat


Una amanida de pop amb salsa kimuchi i llavors de sèsam que, personalment, no em va fer el pes. Entre la contundència de la salsa i la textura del pop, em van esgarrar el plat.  


Amanida de pop amb kimuchi - 8,50 €


Uns temarizushi de salmó, flamejats amb maionesa japonesa. Si l'anterior pecava de contundència, aquest era tot el contrari. Molt bo i visualment atractiu, però molt subtil (massa potser?). 


Temari sushi de salmó - 11,50 €


Van pujar de cop el llistó amb el bun del dia, que en aquella ocasió era de Wagyu. Molt bo, tant el bun, com melosa la carn. 


Bun de Wagyu - 5,50 € unitat


Uns hosomaki calents de llagostí amb tempura i crema de formatge, van tornar a baixar la satisfacció de l'àpat... Els fregits i jo... Complicada relació... (tot i que no és pas la més complicada... ea!...).


Maki calent de llagostí amb tempura i crema de formatge - 9,00 €


Original i espectacular la versió d'oshizushi que va arribar a continuació... De panxeta caramel·litzada, foie i yuzu. I amb un fetge de qualitat... :-) 


Oshizushi de panxeta i foie - 13,50 €


I un cop acabats els sis plats suggerits per ells, vam decidir demanar alguna coseta més per acabar d'omplir forats... Que no és que fos poc el que ens van portar, eh? És que som de bon menjar i ens agrada quedar bé als llocs.

Així doncs, vam demanar en primer lloc un Torikatsu, que ve a ser un bol d'arròs amb pollastre cruixent i salsa d'ou.  


Torikatsu - 9,00 €


I una bona ració de tataki de tonyina amb salsa de tomàquet natural i una amanida de ruca i cacauets. 

Tataki de tonyina amb ruca, tomàquet i cacauets - 13,00 €


I per beure, un Jaspi blanc de la D.O. Montsant amb un preu de 14 € (aproximadament 8 € a celler). 

Tot això més una ampolla d'aigua i els cafès, va sortir per 110,50 €, o el que és el mateix, 37 € per cap. 




En resum: restaurant amb llums i ombres pel que fa al menjar a la carta. I amb això vull dir, que tot i que el nivell de la cuina i sala és satisfactori, alguns plats em van fer trempar i d'altres em van deixar indiferent. Sempre he sentit parlar bé del seu take away, o sigui que imagino que de tenir-lo a prop també el faria servir (ja m'agradaria un take away a La Floresta... :-)))) Ara, d'aquí a comparar un dels seus plats amb creacions del xef Ricardo Sanz del Kabuki, com fa el crític Pau Arenós a la seva ressenya d'aquest mateix lloc... 

I no voldria pas acabar sense agrair-li al Ricard que m'hagi descobert aquest bon restaurant... ;-)


{ 11 comentarios... read them below or Comment }

  1. Bé... ja saps que és el meu 'take away' habitual (i de fet l'únic take away que utilitzo).

    A mi em resolt algun sopar i el gaudeixo amb la calma de casa meva (a 3 min a preu) i amb algun vinet una mica més acurat de la meva neverata.

    Tenia ganes d'anar per veure si era veritat el que pregona el "sorrós" i algun altre excited que va de gastrònom (tot i que de via estreta), per veure si eren veritat el que deien de que era nivell Shunka el que arribaven a servir allà, a diferència del take away, que sempre és més limitat... I ja vam veure que no...

    Però en tot cas, jo estic molt content de tenir-lo a 3 min a peu de casa i seguiré anant...

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si... Una mica massa excited la crònica del Sr. Arenós (encara no tinc tanta "confi" com tu, com per tutejar-lo... ;-)). Però tret d'un parell de plats que no ens van fer el pes (i saps que no és per criticar gratuïtament), la resta prou bé. Ara, d'aquí a comparar-lo amb Shunkas o Kabukis...

      Abraçada!!

      Elimina
    2. Aixó de la "confi" deu ser degut a ser tots dos de 'Sabadé'... :) (el Sorrós i jo)

      De fet no el conec personalment, però algú em va dir que també és de 'Sabadé', tot i que en el meu cas, ja saps que només hi dormo i ara ja només 3 dies a la setmana...

      Abraçada!

      Elimina
    3. Desde luegu, com sou els de Sabadell amb el jiji, jaja... Quina enveja em feu els de ciutat... :-)

      Elimina
    4. Aixó de la "confi" deu ser degut a ser tots dos de 'Sabadé'... :) (el Sorrós i jo)

      De fet no el conec personalment, però algú em va dir que també és de 'Sabadé', tot i que en el meu cas, ja saps que només hi dormo i ara ja només 3 dies a la setmana...

      Abraçada!

      Elimina
  2. Quina sort que té el Ricard de tenir-lo a prop de casa. Fa molt bona pinta!!!

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo mataria per un Take Away a prop de casa meva, encara que només fos de pa amb tomàquet... Que un ja es cansa de preparar menjars diferents cada dia.

      Salutacions!!

      Elimina
  3. Es veu prou bé... la tonyina última te una pinta tremenda!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Correcte... Si hagués de destacar algun plat, seria el gunkan de tonyina o el bun de Wagyu...

      Salutacions!!

      Elimina
  4. jo he estat al kimbo un parell o tres de cops i està correcte, però MAI diria que està nivel shunka... per favor!!!!! això sí, tenint en compte el nivell de restus de sabadell, és un top! jo tb mataria per un take away així a prop de casa. que el nivell de restus del mes barri és menos 10. un horror!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs hauries de llegir la crònica que d'aquest restaurant fa el Pau Arenós... Sembla que parli d'un dels tops d'Espanya... I està bé, però tampoc com per posar-se tan catxondo... :-)

      Imagino que en aquests casos, la feina mana més que el cap...

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -