Posted by : Jordi Castaño diumenge, 2 d’octubre del 2016

99 Sushi Bar
Tenor Viñas, 4
08021 - Barcelona

Tel: 936 396 217




En aquesta nova sortida dels 3(o+) a Taula vàrem tornar a experimentar amb una de les noves inauguracions que s'han produït els últims mesos a Barcelona. Es tracta d'un nou establiment dels 99 Sushi Bar ja existents a Madrid i que tenen uns reconeguts estàndards de qualitat i elegància (o de luxe, per di-ho de forma clara i meridiana...). En aquesta ocasió, han obert a una de les zones més benestants de la nostre ciutat, al costat mateix del Turó Parc i, com vàrem poder apreciar, el lloc destil·la exclusivitat per totes bandes. Servei impecable, qualitat top dels ingredients i extensa carta a on poder tastar les diferents preparacions de la cuina nikkei, són els trets diferencials d'aquest restaurant. 

Si bé és complicat trobar algun però a la seva cuina (vaig gaudir i molt, de tots i cadascuns dels plats que ens van arribar), personalment em sento més a gust a altres japonesos de Barcelona, com al Yashima o bé a qualsevol dels Shunka, en els seus diferents formats. 

Una mostra d'un dels plats que es poden degustar... 



I com sempre, si voleu saber els detalls de com va anar tot plegat, la crònica detallada de la visita la podreu fer a la web dels 3(o+) a Taula 

{ 2 comentarios... read them below or Comment }

  1. Aquest tataki fa una pinta espectacular!!!

    A veure que diu el trio :-)

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tots els plats van ser d'un gran nivell...
      El Trio Calaveras??? :-))))

      Salutacions!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -