- Back to Home »
- 3(o+) a Taula , Restaurant »
- Suculent
Suculent
Rambla del Raval, 43
08000 - Barcelona
Tel. 934 436 579
suculent@suculent.com
www.suculent.com
En aquesta sortida dels 3(o+) a Taula em tocava triar a mi, i vaig anar a la cosa segura (o més aviat a un dels llocs més aclamats, publicats i comentats de Barcelona i que tenia pendent des de feia ja molt de temps) i de pas, treure'l de la llista de pendents (penso que només em deu quedar un centenar escàs...).
Situat a la Rambla del Raval a l'alçada del gat de Botero, ens trobem amb aquest restaurant en el qual la cuina és molt destacable, però amb un interior massa petit i quasi arribant a ser angoixant, en forma de tub en el que han ubicat (quasi amb calçador) una barra i mitja dotzena de taules amb molt poc espai entre elles i entre les mateixes i la barra, amb el consegüent problema de les incomoditats si estàs assegut a la banda que dóna al passadís.
Mobiliari rústic i look hipster (o modern, com vulgueu definir-ho...) en el que tornem a trobar taules despullades (ja sense estalvis ni de paper...) com ja és habitual en aquest tipus de locals.
Carta elaborada seguint les mateixes tendències comentades pel que fa a interiorisme i decoració, i amb divisió entre "Per picar", "De cullera", "De la mar", "De la muntanya", "Mar i muntanya" i algun altre que ara no recordo. També disposen de diferents menús de degustació (un de normal a 60 € i un altre de llarg a 75 €) que no sé jo si seria el lloc més adient per fer-lo (per comoditat, no pas per cuina...).
Com sempre i pel que fa al detall dels plats escollits (només desvelaré que el millor plat, per mi i estranyament, van ser unes postres), el que vàrem pagar (que ja avanço que ens va colpir una mica per la seva RQP) i les sensacions generals que ens va provocar, ho podreu llegir a la crònica detallada que de la visita hem fet a la web dels 3(o+) a Taula
I si ara et queixes de les taules, haguessis vist les inicials, que la gràcia anava de que les havien fet amb els taulons de les antigues neveres... I ja imagines....
ResponEliminaPer la resta, 100x100 d'acord amb el que dius i pel que fa a la tonyina, jo vaig ser el que va sortir amb els 100g a la panxa... Sort dels cargols del teu arròs que vaig poder assolir els 110g mínims de proteïna animal que em marco com fita diària...
Abraçada!!
La veritat és que no sé que tinc en contra dels pobres cargols... Però una cosa que baveja i s'arrossega pel terra mai m'ha fet trempar (i no vull comparacions odioses...).
EliminaAbraçada!!
Com per fer un menú degustació: sense estovalles, esquena amb esquena i xivarri a sac. Sempre hi ha gent que compra... en fins... un lloc per lluir-te més que per sopar.
ResponEliminaSalut!
I curiosament, aquell dia havia el menú de degustació de la tòfona que sortia per 120€... que sincerament, em sembla una mica de presa de pel... Però ha d'haver gent per tot...
EliminaSalut!!