Posted by : Jordi Castaño diumenge, 15 d’abril del 2018

Bardeni
València, 454
08013 - Barcelona

http://www.caldeni.com/bardeni/






Nova sortida dels 3(o+) a Taula (aquest cop, quatre, amb la inestimable companyia de l'amic Albert) a un restaurant triat per mi mateix i que encara que no vagi sovint o més del que a mi m'agradaria, és dels meus favorits de Barcelona. 

Situat a prop de la Sagrada Família, es tracta de Bardeni. Temple de la carn del qual en Dani Lechuga és el seu Pontífex Màxim i Gran Aiatol·là, i que tot repassant les meves notes, m'adono que la meva última visita és d'ara fa més d'un any, i que podreu veure clicant a Bardeni 2016 

Els trets diferencials d'aquest restaurant, a banda de la qualitat de la seva cuina i les seves matèries primeres, són la seva decoració informal (una mica rotllo carnisseria), l'eficiència i amabilitat del seu servei i el fet de no acceptar reserves. Això últim, tot i que d'entrada pot semblar un inconvenient, no és pas cap problema si vas a l'hora d'apertura, encara que nosaltres vam anar una mica abans de les 13:30 i ja hi havia gent esperant. I si quan arribes no tens lloc, els hi dius i pots anar tranquil·lament a fer un aperitiu al bar del davant, on t'aniran a buscar tan aviat tinguin la teva taula preparada (una bona fórmula, si senyor).  

La seva carta es manté bastant invariable des de la reinvenció del seu local i negoci ara fa tres anys, amb clàssics de sempre com les croquetes, el caneló de cua de vaca, l'onglet (a la imatge), el tàrtar o la costella en dues coccions, però sempre amb suggeriments del dia en funció de la temporada i del mercat. I també amb opcions per a qui no agradi la carn (existeix gent tan perversa?) com els seus clàssics plats de tonyina (en tataki o tàrtar) o algun arròs que sempre té disponible. 



I el resum de la visita, els plats tastats i les anècdotes habituals a les nostres trobades, les podreu llegir al post que de forma conjunta hem fet a:

Un dels meus restaurants preferits a Barcelona, bàsicament per la seva cuina i el seu producte top, però sense oblidar la bona feina del servei de sala. Imprescindible si sou, com jo, amants de la carn de qualitat sense masses complicacions. 


{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. I a més, amb opcions pels not_carnívors.... :)

    Un molt bon lloc..!

    Abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si. Però no pas per a vegans... :-)))

      Ja delint per tornar...

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Un must pels carnívors. Però no em fa enveja avui els post, et llegeixo al cotxe, de tornada de tres dies en Euskadi i ben servida de carn i peix.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegro!! Molt bona terra pels plaers més bàsics i terrenals... ;-)

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -