Posted by : Jordi Castaño diumenge, 22 d’abril del 2018





Dos anys i mig fa ja de l'inici d'aquesta meravellosa aventura dels 3(o+) a Taula i per fi veu la llum la Guia de restaurants de Barcelona. 

No pretén pas ser una guia dels millors restaurants de Barcelona, com altres entitats i empreses del sector ja volen dogmatitzar, sinó que solament és un recull dels llocs que tots tres hem anat i ens han agradat prou per atrevir-nos a recomanar-los en un espai públic i obert com són les xarxes i internet. La major part dels que podreu veure estan ja publicats al nostre web www.tresomesataula.cat i els pocs que no trobeu a aquest blog, els podreu trobar a qualsevol dels particulars de cadascun de nosaltres. 

Aquesta guia està feta i redactada des de la sinceritat i honestedat més gran per la nostra banda. No acceptem ni invitacions a menjars, ni tan sols a anar a conèixer llocs. La tria dels restaurants la fem per ordre rotatori entre nosaltres i sempre dels que pensem que poden agradar, tant a nosaltres mateixos, com a la resta de seguidors i potencials consumidors d'aquesta activitat tan gratificant, tot i que no sempre encertem... Abonem religiosament les consumicions que fem i mai ens anunciem a l'hora de reservar. Penso per tant, que és una guia molt fiable i feta amb molta cura i estima, amb l'única intenció de compartir la nostra afició a aquesta noble tarea de descobrir llocs a on menjar bé. 

Com podreu veure, per motius logístics hem restringit l'àrea d'actuació a Barcelona ciutat, encara que alguna sortida fora hem fet, però no l'hem volgut reflectir...  Qui sap si d'aquí a un temps podem editar una Guia de OutBcn, o fins i tot una d'internacional... ;-)



Serà una guia dinàmica, perquè anirem fent periòdicament versions d'aquesta, afegint nous llocs que anem visitant i que pensem que mereixen figurar a la guia, i eliminant aquells que, bé per tancament (esperem que no) o per inputs negatius nostres directes o bé pels de seguidors que ens feu arribar les vostres impressions.

Només em quedaria per afegir, que aquesta guia és TOTALMENT GRATUÏTA i que la podeu descarregar tot fent clic a la imatge que hi ha a continuació.


I agrair a tothom la gran acollida i quantitat de descàrregues que aquesta setmana ha tingut tant per mitjans públics (Facebook, Twitter, ...) com privats (Whatsapp o Mail).


{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. Moltíssimes gràcies per aquesta guia.

    Joan.

    ResponElimina
  2. Molt bona guia. Serà qüestió de tenir-la desada al mòbil per visites a la capi.
    Està molt bé que sigui dinàmica, quan imprimeixes aquesta qualitat desapareix i en el cas de restaurants, alguns també acostumen a desaparèixer, així que, bé per versió online.!!!

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però de totes formes, tenim idea d'imprimir-la encara que sigui en petites tirades.

      Gràcies i salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -