- Back to Home »
- Menus , Menus Nadal »
- Menu Nit de Nadal 2010
Posted by : Jordi Castaño
dissabte, 25 de desembre del 2010
Entrants 2010
Torrada de Tuber Melanosporum en oli
Oreo de foie
Xupito de pebrots del piquillo amb broqueta de llagostí al parmesà
Sushi en capes amb salmó
Tàrtar de calamarsets confitats amb ceba caramel·litzada cruixent i sobrassada
Fals Blini amb cruixent d'ibèric i compota de tomàquet a l'orenga
Terrina de galtes d'ibèric al Montsant i parmentier de patates
Dolç viatge de formatges en textures fredes i calentes
Tulipa de gorgonzola
Bunyol de formatge de cabra
Corró d cremós de formatge i codony amb pols de festucs
Gelat de parmesà
Bastonets de manxec
Fruits vermells amb gelat de vainilla i reducció de Mòdena trufat
Dolços i torrons artesans de Sant Cugat
Celler
Clos Maria 2007 (D.O. Montsant)
Huguet Gran Reserva Brut Nature
Iporos 2004 (D.O. Rioja)
Amb la tecnologia de Blogger.