Posted by : Jordi Castaño dissabte, 25 de desembre del 2010

Entrants 2010

Torrada de Tuber Melanosporum en oli
Oreo de foie
Xupito de pebrots del piquillo amb broqueta de llagostí al parmesà
Sushi en capes amb salmó
Tàrtar de calamarsets confitats amb ceba caramel·litzada cruixent i sobrassada
Fals Blini amb cruixent d'ibèric i compota de tomàquet a l'orenga




Terrina de galtes d'ibèric al Montsant i parmentier de patates



Dolç viatge de formatges en textures fredes i calentes
Tulipa de gorgonzola
Bunyol de formatge de cabra
Corró d cremós de formatge i codony amb pols de festucs
Gelat de parmesà
Bastonets de manxec






Fruits vermells amb gelat de vainilla i reducció de Mòdena trufat

Dolços i torrons artesans de Sant Cugat

Celler
Clos Maria 2007 (D.O. Montsant)
Huguet Gran Reserva Brut Nature
Iporos 2004 (D.O. Rioja)

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -