Posted by : Jordi Castaño dissabte, 15 de setembre del 2012

Hotel Masferran ****
Camí de la Bruguera, s/n
17150 - Sant Gregori

Tel. 972 428 890

www.masferran.com

Tot i conèixer els comentaris negatius de clients que havien estat recentment a aquest hotel, vàrem decidir anar a passar una nit (més que res, per aprofitar el val que teníem...). I he de dir que, malauradament no s'equivocaven gaire...

La masia es preciosa i l'entorn a primera vista està molt ben cuidat (però només el que dona a la part principal i visible de l'hotel). 


Hotel Masferran

Piscina

En general, les instal·lacions es veuen molt descuidades i només es salva la part de la piscina, de la qual no vàrem poder gaudir per falta de temps. La pista de tenis (no vaig fer foto) feia una mica de pena, i en general, la resta de les instal·lacions es veien molt descuidades.

L'habitació era correcte (i punt). No tenia ni mini-bar ni cap mena de detall que generalment acostumen a tenir hotels de qualificació similar (informació de l'hotel amb activitats per fer, alguna mena de llibreta i un llapis, etc.). La TV tenia una potent llum de color blau que tot i havent-la tapat amb coixins, a mitjanit es va posar a parpellejar despertant i fent-nos buscar l'endoll per apagar-la.

El lavabo per no tenir, no tenia ni una pastilla de sabó per les mans. Las úniques amenities eren en una capsa on hi havien dos petits flascons de xampú i les bosses per les compreses. La tassa del vàter tampoc estava segellat amb film com acostumen a estar d'altres establiments similars.

Al menys, les vistes des de l'habitació eren espectaculars... :)

Vistes des de l'habitació

Bany

Respecte als serveis de l'hotel, només utilitzarem dos. El primer, la tarda d'arribada, per fer temps fins l'hora de sopar (que afortunadament i veient el panorama no vàrem reservar allà mateix...), vam sortir a estirar les cames i prendre unes cerveses. I... oh sorpresa!, no tenien. Es el primer lloc tant d'aquest país com de la resta que hi he estat, que no tenen una cervesa (ni freda ni calenta...). Ens van oferir al seu lloc una copa de vi blanc, sense deixar-nos escollir ni entre dos opcions diferents...

L'altre servei utilitzat va ser l'esmorzar. Molt, molt justet... Una safata només amb mini croissants i un altre amb embotits molt senzills. Si volies fer-te una llesca de pa amb tomàquet, havies de voltar buscant l'oli, ja que el personal està a la recepció. I si vols cafè quan acabes l'esmorzar, has de anar a buscar al personal perquè t'ho preparin.

El val que portàvem també incloïa un detall de benvinguda, que no vam veure per enlloc. A l'hora de marxar, quan ens reclamaven el pagament de las dos copes del gran vi que havíem pogut gaudir la tarda anterior (noteu la fina ironia... o no) els recordarem lo del detall i així ens ho van compensar.

En resum, un lloc a on no em trobaran. Precisament a Girona, hi ha una increïble oferta d'establiments de qualitat, que fan molt fàcil l'elecció per gaudir d'uns dies de descans.

Entorn: Notable
Habitació: Aprovat justet.
Servei: Molt deficient. Només destaco la amabilitat del noi de recepció que estava a la tarda.
Preu: Molt deficient (si agafes les tarifes de l'hotel). A l'anar amb un val de descompte (finalment ens va sortir per 39 € tot plegat), li donaré un aprovat.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -