LA BOSCANA nov 2024 (Bellvís. Pla d’Urgell)
Fa 7 hores
La Nansa
Carrer de la Carreta, 24
08870 SITGES
Tel. 938 941 927
Croquetes de ... |
Seitons fregits |
Musclos del Delta al vapor |
Arròs caldós de llamàntol |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -
Es el meu restaurant de capçalera a Sitges, població on resideixo i com plats identitaris d'aquest restaurant et recomano l'arros a la sitgetana, recepta recuperada de les avies de sitges i el suquet de ratjada amb mongetes del ganxer
ResponEliminaAh sense oblidar el Blanc Subur fet amb raims de malvasia de les vinyes de l'hospital Sant Joan de Sitges que marida perfectament amb arrossos i peixos
Perdó, la paraula correcta es escrita, suquer d'escrita. I les mongetes son del ganxet.
ResponEliminaHola Jaume
EliminaDe fet hi havia un menú a preu tancat on un dels plats era l'arròs a la Sitgetana que comentes, però al haver vist el comentari de l'arròs caldós de llamàntol, ja anàvem de cap a aquest...
Però la propera vegada que anem, et faré cas, i sobre tot pel que fa al suquet d'escrita o ratjada que és un peix que només he tastat un parell de cops i em sembla fabulós.
Gràcies per passar i comentar. Salutacions!
Uf el Foursquare. Quina gran cagada, una app que anava tant bé.
ResponEliminaLa veritat és que a tot el Mediterrani es menja bon arròs i amb infinitat d'ingredients.
Llàstima del llamàntol.
Salut!
Jo tenia el Foursquare com una eina per trobar restaurants a llocs a on no tenia cap més referència, però no sé quan de temps pot aguantar així... Al final ens haurem de refiar només del nostre instint i dels quatre blogs que sabem que diuen la veritat...
EliminaSalutacions!
Tinc Sitges molt oblidat, després de passar-hi els caps de setmana durant anys.... Per això poc puc parlar de la restauració d'allà, que fa 20 anys coneixia a fons.
ResponEliminaEl Morlanda, és un dels meus blancs de referència. Quan estem per Cambrils el comprem sovint.
Una abraçada!.
A mi m'agrada especialment Sitges, ja què és el lloc a on em vaig casar (al Palau Maricel concretament) i sempre tinc bon record (el que tinc d'abans de casar-me més aviat era de tarambana i golfo total...). Com tots els llocs d'estiueig massiu (vaig estar uns quants anys a Palamós) el millor crec que és no trepitjar-los durant els mesos de juliol i agost, ja que no s'apropa ni de lluny al servei i a la cuina que poden oferir fora d'aquesta temporada...
EliminaPel que fa al vi, el vaig triar aleatòriament d'entre els del nostre país i ens va semblar una bona tria.
Abraçada!
Avui hem dinat a La Nansa. Epic fail.
ResponEliminaArròs a la sitgetana: si jo faig a casa un arròs com aquest, me'l foten pel cap.
Ostres... Sap greu... Ja vaig rebre comentaris en negatiu del lloc per privat.
EliminaPerò molt millor que sigui en públic que surtin totes les crítiques (positives o negatives) i així tothom pot assabentar-se abans d'anar.
Moltes gràcies per deixar el comentari. Salut!