Posted by : Jordi Castaño diumenge, 9 de juny del 2019

Sun Taka
Bruc, 146
08037 - Barcelona

Tel. 932 502 349




Aquest és un dels pocs restaurants que vaig tenir la mala sort de perdre'm amb ocasió d'una de les habituals trobades que fem amb els 3(o+)aTaula, ja que estava gaudint d'unes merescudes vacances... :-)

Es tracta d'un local de recent apertura a càrrec d'un dels sushiman que havien estat anteriorment a la Barra del Cercle


La ubicació... 

Al carrer Bruc a tocar de la Diagonal i a pocs metres per tant de ser upper, Està pròxim a la parada de metro de Verdaguer i amb multitud de pàrquings públics pel voltant. 



El local...

D'aspecte exterior com les izakayas d'allà, no és un local que destaqui gaire. A l'interior, mobiliari senzill i parament de taula informal. El dia que vàrem anar, com feia un bon sol, vam aprofitar la terrassa exterior que tenen.


El servei és d'aquells que per simpatia i professionalitat fan que l'àpat sigui molt agradable.



La Carta...


Trobem els obligatoris maki, nigiri, sashimi, i d'altres no menys habituals com les tempures, sopes, fideus i amanides. Tanmateix tenen una bona selecció de carns (amb wagyu, ànec i papada ibèrica) i peix (bàsicament tonyina i salmó). Curiosa i atractiva també l'opció de Moriawase (assortits de sushi, sashimi i altres variants).

També disposen d'una àmplia oferta de suggeriments amb productes de temporada. Em vaig quedar amb les ganes de tastar algun d'ells...

Pel que fa als vins, aquell dia no anàvem amb aquesta idea, pel qual no puc opinar gaire... Vam fer unes cerveses... 


L'elecció...

Mentre esperàvem la comanda, van arribar aquests aperitius que eren com una mena de pa de gambes (#pareperdoneume) però en bo. Només recordo que portaven una mena de puré d'edamame




Vam compartir gairebé tots els plats, començant per un prometedor Nasu Dengaku: albergínia fregida amb anguila, llagostí i miso d'alfàbrega.
 

Nasu Dengaku


Per continuar amb uns farcellets japonesos de porc ibèric i verdures anomenats Ibérico Buta Gyoza. També de gran nivell d'elaboració i matèria primera.


Ibérico Buta Gyoza



Un Watarigani no Tempura: el que ve a ser una tempura de soft shell crab amb salsa d'all i gingebre de tota la vida.


Watarigani no Tempura


I per acabar els plats compartits, un Kamo no Teriyaki. Un magret d'ànec rostit amb salsa japonesa teriyaki, que va ser potser el millor plat i el que més ens va sorprendre per l'explosió de sabors contundents de l'ànec amb la salsa i la polenta que recollia tots els sucs. 


Kamo no Teriyaki


I per tancar el menú i com a caprici, uns makis d'alvocat per la meva jove acompanyant i un Gun Kan de garoines per mi. 



Gun Kan de garoina



El compte...


Sense postres i amb cerveses i cafès, va quedar el compte amb uns 35 € per cap. Un molt bon preu tenint en compte els ingredients dels plats consumits.




El resum... 

- Restaurant japonès ben situat.

- Atenció a la carta de suggeriments. És extensa i amb plats desitjables. 
- Molt bon servei.
- Preus continguts si no ens passem amb la comanda. I si ens passem, penso que el preu també és just.

{ 9 comentarios... read them below or Comment }

  1. Content de que vagis coincidir amb el punt de vista de [3o+)aTaula]-Jordi 😌

    Jo he estat un parell de vegades i és dels que tornaria sense dubtar. I més tenint en compte que els migdies, ofereixen uns menús força interessants i a diferents nivells.

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No seria normal anar a un lloc que hagueu estat tots dos i no coincidir. Seria molt estrany...

      Tornaria si el tingués a una zona de pas. Però anar per anar, m'estimo més el Mako. El trobo un graó per sobre.

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Aquest el tinc pendent per fer una dinar mare-filla. :-)

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja em diràs que et sembla el dia que vagis. Té un bon nivell.

      Salut!!

      Elimina
  3. a mi em va agradar molt! classe mitja alta de japos... bé per bcn!! i que duri!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si! Hauria de tornar per fer més coses dels suggeriments que tenien, que com sempre, són les coses que més de gust venen. Però anant amb la meva filla, és complicat compartir i tastar coses noves...

      Abrasu!!

      Elimina
  4. El tenia al llistat de "pendents", però amb l'estiu i els viatges dels components de la colla, doncs...
    Hi varem anar fa 3 setmanes, però l'altre noi del grup es va posar malat i no va poder venir. Varem sortir tan contents del menjar i, sobretot, de la RQP que hi tornem aquest divendres, perquè el malaltó pugui gaudir-ho ;)

    Joan.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per cert, a més de les teves recomanacions ens varem deixar aconsellar i.... fantàstic!!!

      Elimina
    2. M'alegro molt que t'agradés. És dels llocs que sense fer gaire soroll, tenen un bon nivell de cuina i servei.

      I moltes gràcies per comentar.

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -