Posted by : Jordi Castaño dimecres, 3 de març del 2010


Ahir vam estar sopant en aquest clàssic restaurant de Barcelona, en el qual la cuina no és elaborada en excés, destacant sobretot la cura de la matèria primera.



Excel lent qualitat la de la tòfona d'hivern i las Tripes de vedella Ca l'Isidre, notable per a les mongetes amb llamàntol i bé per a la resta de plats.


Servei dels vins a temperatura inadequada i en copes millorables.


Servei de taula molt millorable.
 
Preu: 90 € per cap.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -