Posted by : Jordi Castaño diumenge, 23 de febrer del 2020

Slow & Low
Compte Borrell, 119
08007 – Barcelona

Tel: 936 254 512

https://slowandlowbcn.com/






Doncs ja hi tornem a ser... nova trobada dels 3(o+)aTaula, aquest cop a un restaurant que particularment desconeixia tot i tenir publicat a la Guía. En casos comptats ho fem així si dos terceres parts han estat i donen la seva benedicció. 

Situat al barri de Sant Antoni en plena zona gastronòmica de nova volada a la ciutat de Barcelona, és un local modern i desenfadat on dominen els materials com el ferro, l'acer o els maons d'obra vista. 

De forma allargada, alberga a la seva part central la cuina vista que pots gaudir des de la barra que presideix la mateixa. A la zona de l'entrada hi han les taules altes amb tamborets que donen un aire més informal, mentre que a la part del fons, hi ha la sala amb les taules normals amb aspecte més de menjador. Com és d'esperar en locals d'aquestes tendències, les taules no tenen cap mena de estovalles (encara que no trobi el perquè). 

No disposa de carta, oferint només tres opcions tancades de menús. Un de migdies feiners anomenat Menú executiu. Un menú de degustació "curt" anomenat Menú Slow i finalment un altre menú de degustació llarg i de nom Menú Slow & Low.

Si no saps o no t'ha explicat ningú amb antelació el que pots menjar allà, el millor és pasar abans per la seva web on pots fer-te una idea amb els noms dels plats allà publicats, del tipus de cuina i producte que ofereixen. 

Si hagués de resumir o definir l'estil de la seva cuina, diria que és una cuina internacional, amb fusió de moltes gastronomies del món en la qual es barregen tècniques i productes de molts paisos, creativa i desenfadada. 

Es destacable també el bon nivell de servei, de gran professionalitat, empatia i amabilitat, encara que en alguns casos es passin una mica de frenada (l'habitual "chicos" que no acabo de veure gaire correcte...). 
Difícil destacar un sol dels plats gaudits aquell dia, però m'ha semblat com original la proposta d'aquest cranc de closca tova o Soft-Shell Crab que havies de menjar amb els dits, i que en lloc de facilitar-te coberts, et deixaven una tovalloleta humida...




I com sempre, podreu llegir les nostres impressions i la crònica del que vam menjar i beure al post que de forma conjunta hem fet a:


Els preus dels menús oscilen entre els 29,50 € de l'Executiu i els 68 € del menú de degustació llarg. No és pas econòmic, però estem parlant de cuina de molt nivell. 


I ja per acabar, aprofito per recordar-vos que us podeu continuar baixant la nostra Guia en la seva edició d'Hivern de forma totalment gratuita fent clic a la següent imatge.



Amb la garantia dels 3(o+)aTaula.




{ 5 comentarios... read them below or Comment }

  1. Un lloc curiós i que a mi m'agrada especialment. I també curiós, perquè pateix d'una mena de rebuig per part d'alguns restauradors, en el sentit de que és queixen de que allà hi ha molt capital posat.... Suposo que és enveja, encara que sigui sana...

    Fins i tot amb un cuineret, d'aquests que amb una pátina d'humor corrosiu, intenten camuflar la seva imbecil·litat intrínseca, vaig tenir enganxada a Twitter amb motiu de la meva anterior crònica.

    Mala raça això dels cuinerets i més si ja s'auto defineixen com petits 😂😂😂

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El que sempre diem, encara que siguem injustament criticats... #haverestudiao... :-)

      Bon lloc que sense arribar a ser dels que volen fer màgia, té el seu punt de creativitat sense tontades com l'hem definit al post conjunt.

      Abraçada!!

      Elimina
  2. T'he fet cas i he mirat la web per veure els plats. Molta fusió de cuines internacionals, té pinta de plats "divertits" i apetibles.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si. Molta fusió i potser acabes de definir amb l'adjectiu "divertit" la filosofia del lloc. Ho passes bé sense patir la grandiloqüència d'altres que volen i no arriben.

      Salut!!

      Elimina
  3. Que buena pinta tiene esa comida jejejeje lo que siempre me fijo cuando voy a bares y restaurantes, es que tengan mobiliario de hosteleria de acero inoxidable para las comidas y alimentos. Para mi es fundamental tener muebles de acero. Gracias por compartir.

    ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -