Posted by : Jordi Castaño diumenge, 16 de febrer del 2020

Cresta Colorada
Còrsega, 244
08036 - Barcelona

Tel.: 932 702 541



Quan després d'un dinar amb els 3(o+)aTaula l'amic Ricard em va comentar que anava a sopar a un mexicà de recent apertura, mentalment vaig dir-me que seria el pròxim destí al qual aniria amb la meva filla petita, perquè és fan del menjar mexicà i a més, aquest és prou cèntric. I com l'endemà em va fer l'informe del lloc i em va dir que els havia agradat molt, doncs ja ho vaig tenir clar...

També podeu llegir el que va publicar dies després al seu blog si feu clic al següent enllaç:

Cresta Colorada by Ricard Sampere


La ubicació

Situat a l'Eixample i pocs metres per sota de la Diagonal al carrer Còrsega cruïlla amb Enric Granados, disposa per tant d'una bona accessibilitat tant en transport públic com privat, ja que la zona disposa de multitud d'aparcaments públics.


El local

Vam seure a la terrassa que tenen a fora (estant situats just en un xamfrà) pel tema del fumeteo, però pel que vaig veure al seu interior quan vàrem entrar, és la clàssica taverna amb decoració molt acolorida típica d'aquell país, amb taules i cadires de fusta i sense gaires guarniments a les taules. Tot molt informal com correspon a aquest concepte de cuina. 




La carta

No és gaire extensa però compta amb una bona representació de plats típics del seu país, amb un petit apartat d'entrants entre els quals figura el plat més representatiu de la seva gastronomia, com és l'excel·lent guacamole i la resta són bàsicament tacos, quesadillas i sopes

També disposen d'un menú als migdies feiners per 11,50 € amb beguda i postres que està francament bé. 

El que vam demanar


Com és habitual i d'obligada comanda per part de la meva filla, un Guacamole per començar. 




I uns tacos, seguint el consell, tot s'ha de dir, de l'amic Ricard que feia un parell de dies que havia estat per allà.

Uns Tacos de porchetta al pastor, uns Tacos de cochinita pibil i un Pollo pa taquear, consistent en mig pollastre acompanyat de tortitas de blat de moro, alvocat, "pico de gallo" i unes salses, per poder fer-te tu mateix els tacos.  

Tots tres principals de bon nivell, però si hagués de destacar algun, potser seria el de porchetta. 









El celler

Sincerament no em vaig fixar gaire en la carta de vins, deixant l'elecció d'una copa de vi negre a criteri de la persona que ens va atendre. I ara que escric, no la veig carregada al compte, o sigui que el dia que torni ja ho arreglaré... 

De totes maneres, acostumo a demanar cervesa quan vaig a restaurants de cuina  mexicana, ja que em sembla més adient.


Les postres

Tres opcions de postres, que si de normal ja m'agraden poc, aquestes no són pas la meva devoció. 

O sigui que vam passar directament als cafès i jo em vaig demanar un mezcal que tenia el suggerent nom de Derrumbes i que acompanyaven d'una rodanxa de taronja amb sal de gusano.




El compte


Com podeu veure al tiquet, no és pas un lloc car. Uns 20 € per cap sense comptar les begudes. També veureu reflectit un descompte al mateix, per haver fet la reserva a través de l'app del Tenedor (podeu llegir les reflexions que al respecte fa el Ricard al seu blog). 



Resum


- Cèntric i amb fàcil accés i aparcament (en pàrquing, o zones regulades...). 
- Servei molt amable.
- Cuina amb plats típics mexicans i bones preparacions.
- Econòmic. 

{ 8 comentarios... read them below or Comment }

  1. Amb el descompte em sembla un preu fantàstic!
    Plats amb bona fila, per un dinar entre setmana el trobo molt correcte.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I sense el descompte penso que també. Dels mexicans a tenir en compte si t'agrada aquest rotllo de cantina i tacos.

      Salut!!

      Elimina
  2. Agraït per les referències i totalment d'acord amb les teves percepcions.

    A mi m'ho van espatllar una mica amb l'excés de públic que hi havia el vespre i que posteriorment vaig deduir que era amb motiu dels descomptes.

    Però hi tornaria sense dubtar...

    Abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu pel feedback del lloc.

      Com et vaig comentar, el dia que vam anar amb la meva filla vam estar sols a la terrassa i a l'interior del local penso que van omplir un parell de taules petites. O sigui que deu ser més un lloc de nits per anar a "taquear" abans de menjar-se la nit...

      Abraçada!!

      Elimina
  3. Caram, si només éreu 2 comensals, us vareu posar les botes ;) Ben fet.
    Amb el descompte molt bon preu!!
    Joan

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home... tampoc era tant, eh? Jo podria haver repetit algun dels tacos que ens van portar, sobretot el de porchetta... :-)

      I no deixaria d'anar sense el descompte, que tampoc era per tant...

      Salut!!

      Elimina
  4. Respostes
    1. Però pensa que no és un Mextizo, ni un Hoja Santa, ni un Oaxaca, eh?
      Més aviat juga a la lliga de La Taqueria...

      Ja diràs si vas. Penso que t'agradarà.

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -