Posted by : Jordi Castaño diumenge, 22 de gener del 2017

Hisop
Passatge Marimon, 9 
08021 - Barcelona 

Tel. 932 413 233

www.hisop.com
hisop@hisop.com 




Fa ja uns quinze anys que està funcionant (i molt bé) aquest restaurant a Barcelona, del qual personalment havia gaudit amb anterioritat en alguna ocasió, però ara feia temps que no el visitava... massa...

Aquest cop, amb els companys dels 3(o+) a Taula vam anar plegats per primer cop, doncs per separat cadascun de nosaltres ja havia estat, coincidint tots tres en les valoracions i sensacions positives del restaurant, que des de l'any 2010 compta amb una estrella Michelin.

Es tracta d'un modern (en el seu dia, fins i tot trencador) local upper amb capacitat per uns, calculo, quaranta comensals, de línies i disseny modern i minimalista, en el qual la fusta pren un paper destacat aportant calidesa, i destacant també les taules senzillament decorades amb una rosa, copes de fi cristall i un punt de llum, que ja ens mostren i deixen intuir com serà la cuina d'Oriol Ivern. 

La carta, que canvien quatre cops a l'any coincidint amb les estacions, ens porta per un recorregut per una cuina catalana contemporània, dividint la mateixa en entrants, carns, peixos i postres. Compte també amb un menú de migdia i un menú degustació, que va ser l'opció escollida aquell dia pel nostre grup, en el qual va haver-hi alguns canvis en funció de les nostres preferències i gustos.  



Pel que fa al detall dels plats escollits (només diré que van brillar a gran nivell el plat de llengua de vedella amb sepions i cacauets i el moll amb maionesa de mol·lusc), el que vàrem pagar i les sensacions generals que ens va provocar, ho podreu llegir a la crònica detallada que de la visita hem fet a la web dels 3(o+) a Taula 






Un restaurant a recomanar a ulls clucs, tant per la seva cuina com per l'excel·lència del seu servei, i del qual estàs ben segur que no et faran quedar mai malament. 

{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. Aquesta setmana anem de Michelin. :-)

    Són regals dels reis? hahahaha

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Desitjos del rei Ricard... :-)))
      Molt recomanable Pepa.

      Salut!!

      Elimina
  2. Veig que malgrat el 'suspense', has aconseguit l'objectiu de publicar quan tocava...

    Dit això, recordar el dinar en que vam gaudir i encara recordo les 'rises', amb motiu de les meves transgressions, que no és el cas repetir aquí ara i que eren alienes al restaurant... Que em vaig portar força bé!.

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pels pels... De fet em vaig despertar de sobte i sense cafè ni res vaig baixar a escriure el post... que vaig finalitzar a les 9:55 h... :-(

      I si... molts riures, però últimament estàs desconegut... :-)))

      Abraçada!!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -