Posted by : Jordi Castaño diumenge, 25 d’agost del 2019

Somodó
Ros de Olano, 11
08012 - Barcelona

Tel. 934 156 548


www.somodo.es







Trobada estiuenca dels 3(o+)aTaula amb l'absència d'un dels components. És complicat coincidir i fer ple en aquestes dates, com ha passat en anys anteriors.

En aquesta ocasió, vam revisitar un lloc per tots nosaltres conegut: el Somodó. Un restaurant de cuina mediterrània amb influències nipones per l'origen del xef que el porta, i de curiós nom que, llegint per les xarxes, ve de la contracció de "Somos dos", de quan eren dos els que portaven el negoci...

Pel que fa al local, està situat al barri de Gràcia i té una sala petita amb tan sols mitja dotzena de taules ben guarnides i amb espai suficient entre elles per poder mantenir una conversa sense atabalaments de sorolls. 

No disposen de carta, centrant tota la seva oferta en els menús. De dimarts a divendres a migdia ofereixen un menú de migdia amb una tapa, un primer plat, un segon a escollir entre carn i peix i unes postres per tan sols 18,80 €, cafè, beguda i IVA inclòs. 

A les nits i els caps de setmana, ofereixen tres menús més variats amb preus que van dels 27 € del Menú de Temporada als 36,50 € del Menú Somodó.

La carta de vins és curta, però amb interessants referències. 

Com era entre setmana i a migdia, només teníem l'opció de menú, d'entre el qual vaig poder tastar aquest Corball amb xhiitake, espàrrec de marge i d'altres verdures. 





Si voleu conèixer la resta de plats que vàrem menjar i el que vàrem beure, les nostres impressions, o bé quant ens va costar i d'altres històries, ho podreu fer llegint el post que de forma conjunta hem fet a:

Somodó - by 3(o+) a Taula

En resum: un servei eficient i amable a un restaurant de cuina que tot i no ser japonesa a l'ús com la coneixem, té tocs nipons en un receptari més mediterrani. 

Bona RQP dels seus menús i per tant, un lloc a recomanar.

{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. Avui he rajat jo.... Ja sé que és per cobrar-me un puto vichy, però són detalls que demostren a «picaresca» o «burreria» i les dues coses m'emprenyen.

    No és pas un detall important, però em saben greu aquestes disfuncions...

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ha, ha, ha.... Ara vaig a mirar...
      Però que consti que vam sortir prou contents del nivell de cuina.

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Arribar des de "somos dos" a "somodó" em fa pensar en pronunciacions del sur, sur, però dius cuina nipona i ja em doscol·loques. :-DDDD

    Vaig al 3 o+ a veure més...

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De fet, el que vaig llegir és que va ser una desviació des de la pronunciació del sud. Ara, com van arribar a agafar accent del sud aquests nipons ja deu ser una altra película... :-))

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -