Posted by : Jordi Castaño dissabte, 26 de març de 2011

Ingredientes:
- Rollitos o palitos de cangrejo (o sucedáneo o lo que sea...).
- Salmón.
- Soja
- Aceite de sésamo
- Para decorar: Maldón, cebollino, etc.

Preparación:
Estirar los palitos de cangrejo hasta que quede una lámina.
Añadir un trozo de salmón (atún, caballa, pez espada, calamar, o lo que tengais en la nevera en buen estado)
Enrollar.
Cortar en ocho trozos.
Disponer en un plato curioso.
Añadir un trozo de cebollino y una escama de sal.
Con ayuda de un cuentagotas aliñar con la mezcla de soja y aceite de sésamo.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Amb la tecnologia de Blogger.

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguir per email

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -