Posted by : Jordi Castaño dimarts, 8 de març del 2011

Ingredientes (cada parte se refiere a unos 2,5 ó 3 cc):
- 1 parte de zumo de lima
- 1 parte de Cointreau
- 1 parte de zumo de arándanos
- 2 partes de vodka Grey Goose (siguiendo la biblia de Javier de las Muelas)

Tipo de vaso: Copa de cóctel
Adornos: piel de lima

Elaboración:
Integrar todos los ingredientes en una coctelera con mucho hielo y agitar durante medio minuto. Servir.

Observaciones:
- La próxima vez, intentar colar por estameña el zumo de lima (o bien comprarlo ya licuado).
- Currarse un poco mas el adorno de piel de lima (debo comprar el pelador cerámico de verduras de los gemelos).





Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -