Posted by : Jordi Castaño diumenge, 1 d’octubre del 2017

Can JosepRoger de Flor, 23708025 - BarcelonaTel. 630 816 565







50ena trobada dels 3(o+) a Taula i segon aniversari de l'inici de les nostres activitats com a grup. Dos números rodons que transmeten el bon rotllo que impera entre nosaltres. En aquesta ocasió, la tria va córrer de part de Ricard i va ser la d'un restaurant situat a prop del Passeig de Sant Joan i de la Sagrada Família, que tots tres ja havíem visitat amb anterioritat (podeu llegir l'entrada al meu blog de fa un parell d'anys si cliqueu aquí). 

És Can Josep un local d'aquells d'abans. De barri (molta gent d'allà) i senzill però decorat amb gràcia alhora. Carta amb poques però contundents referències a una plana i plastificada, amb la relació del seu celler a la part posterior d'aquesta. A banda, et recomanen també els plats del dia, que en aquesta ocasió eren, entre d'altres, un estofat de llengua i una tripa amb cap i pota. 

Destacar per sobre de tots els plats la "morcilla de Lleó" que per si sola ja justifica el viatge fins allà. Amb aquest plat i unes croquetes, penso que surts plenament satisfet del lloc. A la fotografia, la podeu veure ja esparracada... :-)



I com sempre, si voleu conèixer la resta de la crònica amb el detall dels plats escollits i el que vàrem pagar, ho podreu llegir al post que hem fet a la web dels 3(o+) a Taula clicant en el següent enllaç:






En resum, ens trobem davant d'un restaurant de barri amb una cuina casolana i contundent i un servei cordial que et fa sentir com a casa, amb una excel·lent RQP. 


{ 1 comentarios... read them below or add one }

  1. Ja he llegit que els callos no estaven al nivell de la resta de plats, segons el teu parer. Li haurem de donar una altra oportunitat :-)
    M'apunto el lloc per anar-hi.

    Salut!

    ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -