- Back to Home »
- Restaurant , Restaurant * »
- Mas Pau
Posted by : Jordi Castaño
dissabte, 10 de desembre del 2011
Ctra. de Figueres a Besalú
17742 - Avinyonet de Puigventós (Girona)
Tel: 972 546 154
www.maspau.com
Varem anar aprofitant una oferta del 50% al menú degustació amb tot inclòs (cafè, begudes i servei) per 45 € per cap. Realment molt econòmic per un restaurant d'aquest nivell.
El lloc es encantador. Es una antiga masia del segle totalment restaurada i que pertany a Toni Gerez i Xavier Sagristà (ambdós formats a les cuines d'El Bulli) juntament amb dos socis desconeguts com son Juli Soler i Ferran Adrià.
No vaig fer ni una sola fotografia, per lo que passo a relatar el menú que varem poder gaudir i que es el "Menú Degustació de Tardor"
17742 - Avinyonet de Puigventós (Girona)
Tel: 972 546 154
www.maspau.com
Varem anar aprofitant una oferta del 50% al menú degustació amb tot inclòs (cafè, begudes i servei) per 45 € per cap. Realment molt econòmic per un restaurant d'aquest nivell.
El lloc es encantador. Es una antiga masia del segle totalment restaurada i que pertany a Toni Gerez i Xavier Sagristà (ambdós formats a les cuines d'El Bulli) juntament amb dos socis desconeguts com son Juli Soler i Ferran Adrià.
No vaig fer ni una sola fotografia, per lo que passo a relatar el menú que varem poder gaudir i que es el "Menú Degustació de Tardor"
Cervesa Inedit "Dam"
Snacks i Tapetes
Daiquiri
Macarrons d'arròs al pesto
Cargolina de pa amb tomàquet i pernil
Cruixent de bacallà
Bombó de mozarel.la
Croqueta de bou de mar
Caneló de pasta de foie-gras amb espàrrecs de l'Empordà
Sopa de bolets amb esponja de ceps i oil de tartufo
Corball amb salsa verda i enciam de mar, trinxat de moniato i safrà
Ànec de gla amb cebetes i castanyes
Escuma de xuffla, granissat de cafè i crema de gingebre
Carbassa, mousse de xocolata amb llet, cacauets i gelat de Ratafia
Tot acompanyat per cava (Torelló Reserva Brut) vi blanc de l'Empordà (Blanc de Blancs Castell de Perelada) i vi negre de la Rioja Alta (Bodegas Bilbainas V. Paceta 2006).
Amb la tecnologia de Blogger.