- Back to Home »
- Menus , Menus Nadal »
- Menu Nit de Nadal 2011
Posted by : Jordi Castaño
dissabte, 24 de desembre del 2011
Els entreteniments...
D'a dalt a baix i d'esquerra a dreta:
- Iogurt de bacallà amb coulis de piquillo.
- Musclo amb guacamole i Doritos.
- Galeta farcida de formatge de cabra amb ceba caramelit.zada.
- Cargolina de pa amb tomàquet i pernil ibèric.
- Semiesferic de morcilla amb gominola de Granny Smith.
- Presa ibèrica, pols de Fritos i teriyaki de Coca-Cola.
- La perla dels Casals.
- Consomé clarificat d'ibèric.
Carbassa, coliflor i pèsols en textures, servides en copa amb pols de pernil i oli de piquillos. És l'únic dels plats que havia realitzat amb anterioritat.
Vedella amb assortit de bolets del Bosch
Preparada amb un dia d'anticipació, plat de tall senzill i intens sabor a bosc. Bolets recollits per la família Bosch (explicació del joc de paraules per a visitants desconeixedors del cognom).
Torró de rovell d'ou amb mocador de Crumiel
Només vaig fer la foto del torró sencer. El Crumiel és un invent de la factoria Adrià que consisteix bàsicament en un granulat de mel que amb una mica de calor pot ser modelat.
Ahhh.... i el pa, fet a casa!!
Amb la tecnologia de Blogger.