Posted by : Jordi Castaño divendres, 18 de maig del 2012


Ingredients:

- Un Rémol
- Unes branques de romaní
- Patates
- Ceba
- All
- Julivert
- Llimona
- Sal
- Vi blanc
- AOVE

Per començar picarem finament el romaní, l'all i el julivert i els barrejarem en un bol juntament amb una mica de sal, ratlladura de llimona, unes gotes d'aquest i un bon raig de AOVE.

Amb la picada resultant, sobaremos amb les mans (o amb un pinzell de silicona els més pudorosos) a l'
animalet per tot arreu i per igual. Reservarem.

En una safata de les del forn posarem una fina capa de patates i ceba, salpebrem i regarem amb un bon raig de
AOVE. Introduirem la safata al forn prèviament escalfat a 180 º durant uns 15 a 20 minuts.

Passat aquest temps, incorporarem el rémol a la safata i regarem generosament amb una copa de vi blanc, preferentment del que anem a servir amb el peix. Tapem la safata amb paper d'alumini i tornem a introduir la safata al forn durant uns 30 minuts. Un cop transcorreguts, destapar i amb el gratinador a tota hòstia intentarem daurar una mica la pell.

Servir directament del forn a la taula i gaudir.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -