- Back to Home »
- Receptes »
- Rémol al forn amb romaní
Posted by : Jordi Castaño
divendres, 18 de maig del 2012
Ingredients:
- Un Rémol
- Unes branques de romaní
- Patates
- Ceba
- All
- Julivert
- Llimona
- Sal
- Vi blanc
- AOVE
Per començar picarem finament el romaní, l'all i el julivert i els barrejarem en un bol juntament amb una mica de sal, ratlladura de llimona, unes gotes d'aquest i un bon raig de AOVE.
Amb la picada resultant, sobaremos amb les mans (o amb un pinzell de silicona els més pudorosos) a l'animalet per tot arreu i per igual. Reservarem.
En una safata de les del forn posarem una fina capa de patates i ceba, salpebrem i regarem amb un bon raig de AOVE. Introduirem la safata al forn prèviament escalfat a 180 º durant uns 15 a 20 minuts.
Passat aquest temps, incorporarem el rémol a la safata i regarem generosament amb una copa de vi blanc, preferentment del que anem a servir amb el peix. Tapem la safata amb paper d'alumini i tornem a introduir la safata al forn durant uns 30 minuts. Un cop transcorreguts, destapar i amb el gratinador a tota hòstia intentarem daurar una mica la pell.
Servir directament del forn a la taula i gaudir.
Amb la picada resultant, sobaremos amb les mans (o amb un pinzell de silicona els més pudorosos) a l'animalet per tot arreu i per igual. Reservarem.
En una safata de les del forn posarem una fina capa de patates i ceba, salpebrem i regarem amb un bon raig de AOVE. Introduirem la safata al forn prèviament escalfat a 180 º durant uns 15 a 20 minuts.
Passat aquest temps, incorporarem el rémol a la safata i regarem generosament amb una copa de vi blanc, preferentment del que anem a servir amb el peix. Tapem la safata amb paper d'alumini i tornem a introduir la safata al forn durant uns 30 minuts. Un cop transcorreguts, destapar i amb el gratinador a tota hòstia intentarem daurar una mica la pell.
Servir directament del forn a la taula i gaudir.
Amb la tecnologia de Blogger.