Pizza en sartén
Fa 14 hores
En primer lloc, vull ensenyar-vos el menú, tal i com el vaig anar pensant els dies abans del sopar. He d'agrair als cuiners i blocaires que m'han inspirat i ajudat amb les seves publicacions per dur-lo a terme i espero no deixar-me a cap als agraïments i citacions.
- Copyright © 2025 La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -
Muchas gracias por haber incluido algunas de mis recetas y veo que las has interpretado de maravilla. Lo fundamental, saber que las disfrutaste con los tuyos. Espero verte de nuevo por Lazy Blog y será un placer descubrir juntos nuevas ideas.
ResponEliminaUn abrazo
Y por supuesto Bon Nadal para ti y tus lectores y muy feliz año 2013
ResponEliminaIgualmente. Gracias a ti y ¡Feliz año 2013!
EliminaBrutal Jordi.... Estàs fet un crack!!
ResponEliminaFelicitats! Els teus amics i familiars han de sentir-se encantats cada vegada que fas un dinar o sopar!!!
Feliç Any Nou!!!
Moltes gràcies!
ResponEliminaFeliç any també per a tu i la teva família.
Fins aviat!!
Carai, cada any et superes, vaja això m'han dit. Espero que pengis el de Cap d'Any
ResponEliminaUna abraçada i petons a la familia.
Feliç 2013
Moltes gràcies.
EliminaEl de cap d'any imagino que el penjaré, però no serà fet per mi. Crec que jo ja he complert...
Petons a la familia i feliç any de trànsit.
Una forta abraçada i fins aviat.
Un menú realmente espectacular, imagino que los invitados salieron encantados.
ResponEliminaQue tengáis un muy feliz 2013.
Muchas gracias Marian.
EliminaAl menos me pareció que salieron contentos...
Feliz año 2013.
Besos!
Ostres... quina currada...!!.
ResponEliminaHas preparat més plats que jo en tot un trimestre... :)
Per cert, divendres vam anar a l'Italià de la Floresta que em vas recomanar. El menjar bo, el preu molt bo... però el personatge aquell, deu ser incompatible amb mi, que quasi sortim emprenyats. El publicaré en uns dies, que en tinc algun altre en cua. Ja explicaré allà les aventures...
I en tot cas el recomanaré, doncs igual va ser un "dia dolent" d'aquell senyor i entenc que el menjar i el preu, valen la pena.
Bona entrada d'any...!!
Moltes gràcies Ricard. Encara sort que només es nit de Nadal un cop l'any... :)
EliminaRespecte al resultat de la teva visita a la Piccola, segurament en Vittorio tindria un dia tort, ja que és una persona molt afable, tot i que es pren amb molta calma i filosofia la seva feina, i de ben segur que no l'ingressaran per estres... Ja veuré per on vas quan ho publiquis, però imagino per on anirà el teu resum.
I si li has de donar un altre oportunitat, jo et recomanaria anar entre setmana un migdia ja que podrà estar més per vosaltres. Imagino que sent divendres al vespre estaria ple...
Que passis un molt bon cap d'any!