Croissant cono en l’Atelier Barcelona
Fa 8 hores
ESTHER: Jo destacaria el caliu que desprèn el lloc i que em vaig sentir com a casa... tot i que el local no és especialment gran, ni ampli, ni còmode, però genera quelcom especial i la noia i el noi que atenen/cuina són molt agradables i entesos del què ofereixen (i gens dogmàtics ni didàctics, ni rolleros, el qual s’agraeix). I el menjar és totalment el meu estil. Vaig gaudir en tots els plats, excepte les gyozes que també penso com el Jordi, que estaven massa fetes i com resseques i cert que no ho vàrem comentar allà, precisament pel què deia a l’inici, suposo, perquè estàvem còmodes i a gust i no sempre tot és de 10! ;-) |
RICARD: La tendència dels vins naturals, sembla créixer de manera imparable i actualment ja se'n poden trobar fins i tot de bons com el que aquí vam prendre.. :). En tot cas i des de el meu escepticisme habitual, com qualsevol religió, em costa una mica endinsar-me i em fa gràcia (i no és el cas de Casa Xica) que quan et prediquen dels vins naturals i per donar conversa els comentes que coneixes “fulanito o sutanito”” que també és #influencer del tema, sols rebre com resposta...”si... ja el coneixem... però no coincidim en el criteri sobre vi natural”. |
JORDI: Dels plats que vaig poder tastar en aquesta trobada, només un d’ells em va semblar que no estava estranyament a l’alçada de la resta. Les Gyoses (o gyozes) estaven tant fetes i al llindar del cremat que almenys jo no vaig trobar per enlloc el sabor dels ingredients que en teoria portava. De fet, fins i tot em va estranyar que cap dels tres diguéssim res, potser arrastrats pel bon rotllo que portàvem aquell dia... A banda d’aquest detall i del fet que alguns dels plats tinguessin unes dimensions excessivament reduïdes, coincideixo en la percepció global de que és un lloc molt agradable amb una bona cuina i una RQP acceptable. Del tema vins naturals, la veritat és que tampoc tinc cap preferència ni opinió formada al respecte, o sigui que ni suma ni resta. |
- Copyright © 2025 La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -
Doncs sí, es veuen morenetes les gyozes, i ja m'ha extranyat que no diugeu res a la ressenya.
ResponEliminaAquestos vins naturals sembla que fan magia, oi???
Salut!
Aquell dia, per alguna estranya coincidència estàvem tots tres de bon humor i sense gaires ganes de tocar la pera, però reconec que qualsevol altre dia les hauríem tornat... :-)
EliminaI no et puc dir gaire cosa més dels vins naturals... No sóc pas cap expert.
Salutacions!!
jajaja.... deuria ser el vi!!!
EliminaNo va ser pas el vi, Esther... Una sola ampolla pels tres no és l'habitual com per deixar de ser nosaltres... ;-) El karma de la zona potser...
EliminaJajaja... Eso eso!!!
Elimina