Posted by : Jordi Castaño diumenge, 23 de juliol del 2017

Sant Antoni Gloriós
Manso, 42   
08015 - Barcelona

Tel.: 934 240 628  


Seguint la tendència de la zona hipster per excel·lència de Barcelona, ens trobem amb aquesta bodega renascuda des de la bona cuina del restaurant Bohèmic, del qual tampoc és que particularment sortís gaire content en el seu dia... Veieu sinó la crònica que d'aquell sopar vaig fer a Bohèmic 2012.

Ara, en una nova sortida (aquesta, de risc...) dels 3(o+) a Taula, volíem constatar que la qualitat de la cuina fos la mateixa, en aquesta nova etapa que ha iniciat l'anterior cuiner de Bohèmic, juntament amb el propietari del Xampanyet. 

D'estil bodega, amb una barra i quatre taules altes amb tamborets, és la seva carta una lletania de tapes de xarcuteria i llaunes selectes, en la qual mereix especial atenció el seu apartat de plats de cuina "elaborada". No és especialment confortable ni indicat per un àpat relaxat, sinó que més aviat està pensat per fer un menjar o "picoteo" ràpid amb els amics. 

Pel que fa a la carta de vins, està físicament present a un prestatge del local, amb les ampolles disponibles i els seus preus i característiques. 

Servei una mica enganxifós, d'aquells que no paren de preguntar què t'ha semblat cada un dels nombrosos plats que vàrem demanar i que va tenir el seu moment àlgid quan amb el plat de les mandonguilles ens va indicar que no és que estiguessin gairebé crues, sinó que estaven poc fetes... :-) Encara sort que aquell dia estàvem de bon humor... 




I si voleu conèixer la resta de la crònica amb el detall dels plats escollits i el que vàrem pagar, ho podreu llegir a la crònica detallada que hem fet a la web dels 3(o+) a Taula clicant en el següent enllaç:






En resum, un bon lloc de cuina ben treballada i amb bon producte a on anar a fer un mos per un preu molt contingut a una zona de Barcelona d'ampla oferta d'aquesta mena de locals. 

{ 5 comentarios... read them below or Comment }

  1. Ja no em recordava de la frase del crack del cambrer amb la seva matització de crues per poc fetes...

    No vaig acabar d'entendre si ho deia com gracieta o seriosament... Com sempre diem... #averetudiao :)

    Abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pel nivell que s'intuïa, penso que ho feia seriosament... :-(

      Però en línies generals, no va estar pas malament, oi?

      Abraçada!!

      Elimina
    2. seriosament..... era una patata de cambrer. i cridava molt. em cridava a l'orella tota l'estona!!!! però vam jalar molt bé! delint perquè obrin el de taules...

      Elimina
  2. Mai millor dit: picoteo, el que fan els ocells :-XXX

    Un lloc no apte per a tolits com jo :-)

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però no vàrem pas sortir amb gana.

      Pel que fa a incomoditats, ara recordo que el punt àlgid de l'àpat, va ser quan van venir a muntar unes taules altes amb trepants i tot... a les 14:00 h. aproximadament... Ens va semblar més que surrealista fer tot allò mentre la bodega estava plena...

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -