Posted by : Jordi Castaño diumenge, 5 de novembre del 2017

Can Tastet
Dr. Fleming, 6
Sant Feliu de Codines

Tel. 938 663 191



Tonant de vacances aquest estiu, tot i baixar ben menjats, vam allargar al màxim aquells dies fent una parada per dinar abans de tornar a la normalitat.

El lloc escollit va ser un restaurant de Sant Feliu de Codines anomenat Can Tastet i que fins aquell dia no tenia el gust de conèixer. Disposa d'un aparcament propi prou ampli com per donar cabuda als cotxes de tots els comensals, o sigui que per aquesta banda, prou bé. Lloc senzill i acollidor d'agradable decoració amb dues sales i una terrassa coberta que a l'estiu no acompanyava a dinar (imagino que els sopars allà han de ser molt més portables...). Mobiliari senzill amb còmodes cadires i taules vestides prou dignes.

A part de la carta, tenien uns menús tancats entre els quals estava el que vàrem demanar, que va ser el "menú arròs" per 28,60 €, consistent en un menú de tapes (un assortiment de croquetes que eren petites i molt bones, unes verdures arrebossades amb romesco per acompanyar, uns formatgets arrebossats, uns calamars a l'andalusa i uns musclos de roca) i un arròs caldós en el que també s'incloïa el vi i que en el nostre cas vam canviar per no fer-nos gaire el pes el que oferien, i que va ser un Petit Pissarres de la D.O.Q. Priorat. 








Les postres també estaven incloses en el preu i podien escollir-se entre qualsevol de les que figuraven a la seva carta de postres.




I que van ser un flam de tocinet amb crema de menta i gelat de mojito, i un pastis de pastanaga i formatge fresc amb sorbet de mandarina. Ambdós molt bons i de generoses racions. 




El preu final, sense sorpreses de 35 € per cap en el que els únics suplements van ser els cafès i la diferència entre el vi del menú i el vi escollit. 




En resum: Un lloc correcte amb un servei eficient i ràpid (potser massa i tot, doncs no havíem acabat els entrants i ja portaven l'arròs...) per fer parada en una sortida si aneu a visitar qualsevol dels pobles del voltant. 

{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. I prou bé el fet de que cobrin només el "canvi de vi", enlloc de cobrar el vi , sense valorar el que deixem de prendre... Un detall que diu a favor del lloc...

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si... realment. De fet, l'únic retret que puc fer-li al lloc és la celeritat en el canvi de plats a l'hora de portar l'arròs... que si no, no vale nada, deia la noia... :-)) I a prendre pel sac els entrants...

      No seria pas per fer un viatge expressament, però en qualsevol cas, prou bé.

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Prou correcte el preu per aquest menú. I subscric el que diu el mestre, cobrar suplement pel canvi de vi en comptes d'ampolla sencera és un punt a favor.
    Em ve al cap un restaurant a Tarragona al que no hi he tornat, per no fer això i unes quantes coses més.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si... també m'he trobat en ocasions amb llocs que cobren l'ampolla sencera i que penso són majoria... :-(

      Punt a favor d'aquest!

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -