Posted by : Jordi Castaño diumenge, 4 de febrer del 2018

Rilke
Mallorca, 275
08008 - Barcelona

Tel.: 937 648 952



Una veritable i agradable sorpresa, el restaurant escollit per aquesta nova sortida dels 3(o+) a TaulaEs tracta d'un local situat al principal d'una finca senyorial al carrer Mallorca, a tocar del Passeig de Gràcia i per tant, a pocs metres de La Pedrera, i que és l'antiga ubicació d'un dels clàssics de Barcelona: el Beltxenea, tancat ara ja fa uns quants anys i del qual no vaig tenir la sort de conèixer. 

Només d'entrar, ja et trobes amb una impressionant barra a on prendre qualsevol cóctel o beguda, assegut a les còmodes i acolorides butaques de vellut. Aquest hall, ens dona pas al menjador principal i als menjadors privats que abans imagino serien habitacions de la vivenda. Aquest menjador principal, està obert al fabulós pati interior per uns grans finestrals, i acull unes poques i cuidades taules a on gaudi d'una tranquila experiència gastronòmica. 

La carta, tot i no ser gaire extensa, ens fa patir... es a dir, que hi han tants plats que voldries tastar, que una visita se't fa insuficient per valorar l'alt nivell de cuina que es suposa provenint de xefs de nivell com són els que porten aquest negoci.



I com sempre, si voleu ampliar el resum d'aquesta experiència, entreu i llegiu el post que de forma conjunta hem fet a:

En resum... un indret espectacular (salons, mobiliari, pati, ...) amb un servei de primera i una cuina molt ben elaborada (plats clàssics però actualitzats). Un restaurant que passa a formar part dels meus recomanats particulars.

{ 2 comentarios... read them below or Comment }

  1. I desitjant que passi a la llista de referents de BCN, perquè "lo vale" :)

    I em va fer reflexionar, en el sentit de que com societat, anem mal encarats en el sentit de que freqüentem a llocs, en els que paguem més o menys el mateix i amb condicions de comoditat tavernàries (no de tabarnia, sinó de taverna).

    Penso que hi ha un sector dels anomenats foodies, que sense soroll abundant i sense taules enganxades, ja no saben menjar ... :) :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. És que és el preu a pagar per la "modernor" que impera entre aquesta fauna que habita les nostres ciutats...

      I de fet, fins i tot nosaltres li donem un pes poc significatiu en les qualificacions que fem dels llocs que visitem. Potser hauriem de fer algun canvi...

      Abraçada!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -