Posted by : Jordi Castaño diumenge, 18 de novembre del 2018

El Cercle
Carrer dels Arcs, 5
08002 - Barcelona

Tel.: 936 244 810

http://www.elcerclerestaurant.com/




En aquesta ocasió, amb els companys dels 3 (o+) a Taula i a proposta meva, vàrem anar a un restaurant que surt una mica dels cànons als quals estem acostumats davant locals d'aquest estil.

Situat al barri Gòtic de Barcelona, al final del Portal de l'Àngel i a tocar de la Catedral, està situat a l'interior de l'edifici del Reial Cercle Artístic de Barcelona. Es tracta doncs, d'un edifici històric i d'interès cultural, que paga la pena conèixer.

Un cop pujades les escales que donen accés al restaurant, ens trobem que a l'interior hi han tres ambients diferenciats on podrem escollir l'opció que més ens agradi: dues sales anomenades La Biblioteca i Les Quatre estacions, a on gaudir els clàssics renovats de la nostra cuina catalana, La Barra, per gaudir d'una cuina japonesa de gran qualitat, i La Terrassa, on podrem prendre des d'un bon còctel, fins a qualsevol cosa de menjar de la carta.

Nosaltres vàrem estar a la sala anomenada La Biblioteca, que desprèn elegància i "modernor" a l'hora, amb les seves taules amb elegants estovalles i còmodes butaques per fer llargs àpats. 
El gran avantatge d'aquest lloc (entre d'altres) està en poder escollir qualsevol plat de la carta dels dos restaurants: el japonès i el tradicional català. Així, aquell dia vam fer una mena de fusió, escollint plats de cuina japonesa pels entrants (sorprenent-nos molt positivament trobar elaboracions tan bones) i pels principals, un mix de la carta de plats de cuina tradicional i de recomanacions del dia, com aquest arròs de cloïsses del Carril i carxofes del Prat que podeu veure a continuació (un arròs comme il faut...).





I si teniu més curiositat del lloc o voleu veure més detalls del que vàrem demanar, tastar i beure, ho podreu fer llegint el post que de forma conjunta hem fet a:

El Cercle - by 3(o+) a Taula

En resum, un restaurant molt recomanable i amb una oferta de dos estils de cuina molt diferenciats, però ambdós d'una qualitat incontestable. I amb l'afegit d'una sala de les més còmodes i elegants que es poden trobar, a l'interior d'un edifici històric i amb encant i un servei de primera. 

Recomanable de totes, totes... 

{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. Veig que t'has documentat... Que una sala es deia La Biblioteca, ja ho sabia, però que hi hagués una Quatre estacions, ja ni idea...

    El lloc està prou bé i els de que a mi no em faria res tornar-hi...

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home... Tu diràs... Després de la bulla de l'últim dia amb lo dels continguts iguals... :-)))

      Una mica d'ullada al web si que vaig fer...

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Doncs ja no el miraré com un lloc per a "guiris" i em decidiré a entrar-hi. :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquell dia i a les sales de l'interior, no em va semblar gaire turista el públic. I a més, amb l'afegit de la qualitat de cuina i producte.

      Bon lloc.

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -