Posted by : Jordi Castaño diumenge, 24 de març del 2019

Taverna Oníric
Indústria, 79
08025 - Barcelona

Tel.: 935 252 333





Aquest cop si, els tres components del 3(o+)aTaula, vam anar a un local que abans havia estat ocupat per l'Alkimia, i desconec si després d'aquest hi va haver cap altre negoci d'hostelería... El lloc va ser triat per mi (no pregunteu com el vaig escollir) i el post conjunt ha estat redactat pel Ricard. 

El local, amb estructura allargada, és dels que fan agradable una estada tant per la seva ambientació i aconseguida insonorització, com per la distància entre taules, quedant algunes d'elles entre parets i aconseguint un efecte d'aïllament difícil de trobar en un restaurant.

Taules nues (com sembla que ha de correspondre a qualsevol nova apertura a ciutat) i bon parament pel que fa a vaixella i copes. 

És estrany, però no trobareu cap referència del lloc per internet, i espero de debò que puguem contribuir a donar-los a conèixer i a difondre la seva cuina. Fa poc més d'un mes que han aixecat la persiana, però pel que vam poder veure i assaborir, penso que se'n parlarà molt... 

L'única dada que vam saber és que el cuiner que porta les manyoples és qui havia estat segon de cuina a Vivanda com també el cap de sala. De fet, algun dels plats que podreu veure i assaborir sense pagar (i sense ensumar), ja són dels clàssics d'aquell restaurant de Sarrià. 

La carta té dues seccions ben diferenciades: la d'obrir boca en la qual trobem plats més per compartir (aperitius i entrants), i la de acabant d'omplir la panxa amb plats, diguem-ho així, més contundents.

He de dir que el nivell de cuina ens va semblar molt top, i els entrants que vam compartir van guanyar per golejada als plats principals, que tot i estar perfectament concebuts i executats, van ser eclipsats pels primers. Com a mostra, aquesta coca de llengua de vaca, amb crema agra i verduretes agredolces que veieu a continuació.



Si voleu conèixer la resta de plats que vàrem menjar i beure, les nostres impressions, o bé quant ens va costar i d'altres històries, ho podreu fer llegint el post que de forma conjunta hem fet a:

Oníric - by 3(o+) a Taula

Un molt bon restaurant, que m'atreveixo a recomanar i al qual li desitjo molta sort. Té feina a fer en el món del 2.0, però segur que per poc que faci, té un bon futur garantit. 

Cuina ben treballada, executada i presentada, amb plats originals i ben resolts i un servei exquisit en una sala d'allò més confortable, fan d'aquest restaurant un lloc on gaudir veritablement d'un bon àpat. 

{ 5 comentarios... read them below or Comment }

  1. Avui ja diem el mateix , fins i tot en temes com el de difusió 2.0...😅

    Comença a ser preocupant... El dia que farem un pensament i anirem a viure plegats, potser millor unifiquem els blocs també ...😂

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres... ja impacient per unificar els nostres blogs, les nostres ànimes... i ja no dic res més si no és en presència de la meva advocada... :-)))

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Del tema 2.0, he buscat al Google i té 16 referències, la més antiga de fa un mes i sense resposta per part del propietari...

    Segur que ja té instagram però fins que no vagin els instacuquis no li donarà més publicitat :-DD

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No saps com vaig arribar a patir amb aquesta proposta... encara que semblin bones persones, no tenen pietat i no perdonen ni una. I al no tenir cap input ni bo ni dolent del lloc, pots imaginar com anava jo...

      Encara sort que els va agradar. Ja patia per la meva integritat física i psíquica...

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -