- Back to Home »
- 3(o+) a Taula , Restaurant »
- Buj. Buf...
Posted by : Jordi Castaño
diumenge, 2 de juny del 2019
Buj
Provença, 73
08029
BARCELONA
Tel.: 934
101 314
En aquesta nova trobada dels 3(o+)aTaula, vam ser convocats pel sènior del grup a un restaurant dels anomenats clàssics de Barcelona, del qual la redacció del post conjunt ha estat a càrrec d'un servidor.
Tot i que "només" compte amb 30 anys de vida, té un cert nom a ciutat com a clàssic d'aquells en els quals la cuina sempre obeeix a uns estàndards de qualitat.
Localitzat a l'Eixample Esquerra, es tracta d'un local de tall molt clàssic amb mobiliari de fusta i cuidada decoració, amb taules ben vestides i bona i agradable il·luminació. Sala tranquila que convidaria a allargar la sobretaula si es complissin la resta de paràmetres de qualitat i comfort que busquem a un restaurant.
Servei distant del que no et fa sentir precisament còmode d'entrada. I això que som d'allò més agradables i conversadors... :-)
Com fem habitualment, vam demanar de dinar a la carta per poder valorar amb objectivitat la cuina del local. Aquesta, s'estructura en Entrants, Carpaccios, Peixos, Amanides, Arrosos, Carns i Bacallans. A més, disposen d'un menú de degustació i dels que ens va semblar que era la seva millor opció, que era el Menú de Migdia. Per 20 €, incloïa un entrant, un principal, unes postres, la beguda i el cafè. I amb molt interessants i bones opcions...
Resumint abans d'hora, diré que el més destacable va ser aquestes postres que vaig demanar jo i que feia mooolts anys que no feia. I és que en un lloc com aquest, ja vaig intuir que el farien comme il faut. Un Irish Coffee d'aquells que fan goig amb els tres colors perfectament marcats i que malauradament no tothom sap fer.
I si voleu conèixer la resta de plats que vàrem menjar i el que vam beure, les nostres impressions, o bé quant ens va costar i d'altres històries, ho podreu fer llegint el post que de forma conjunta hem fet a:
Buj - by 3(o+) a Taula
Poca cosa avui a afegir... Tan sols, que si el sènior ens continua portant a llocs així i per aquest camí, li haurem de fer una passejada pel barri del Born, GOT Style.
Amb la tecnologia de Blogger.
El sènior, ara per ara, porta una trajectòria pro exitosa amb la cerca de restaurants. No me seas 🐏
ResponEliminaSi fem una estadística dels 3 pitjors que hem visitat, aquests està en el top 3, però dels tres, si mirem les qualificacions, és el menys desastre...
#ahí_lo_dejo
Abraçada!
Ja sé que tens un nom en això, però com bé saps, només cal una sola taca per malmetre l'expedient... :-)
EliminaJo ja tremolo pel d'aquesta setmana, que a més et toca a tu comentar...
Abraçada!!
😊😊😊
EliminaDoncs està bo el irish, i la sangria, i el pijama. Quina mania de rebutjar als clàssics, a mi m'agraden. :-)
ResponEliminaSalut!
No et confonguis pas, Pepa. Mai he rebutjat els clàssics ni tan sols lo "viejuno". A mi m'encanten els irish, la sangria i fins i tot els pijames, tot i que sóc més de negligée... :-)
EliminaEl que em passa és que amb el pas dels anys el meu paladar s'ha anat afinant i el meu estómac s'ha anat tornant cada cop més delicat. Per tant, si no ho fan bé i amb les millors matèries, no són pas sant de la meva devoció.
Salut!!