EXCURSIÓN & TACOS
Fa 13 hores
Llengua de vedella amb salsa de tonyina (o tonnata)
Llengua fent un bany d'aigua ben calentona |
Imatge de com queda la peça de carn un cop cuita |
Aspecte de la llengua ja cuita i encara amb la seva pell |
Llengua ja tallada a rodanxes |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -
Gràcies pel link..!!... Això afavoreix el SEO... :)
ResponEliminaJo l'escaldo sempre, la faig en tres porcions i en tres bosses diferents i així no menjo 3 dies seguits... També refredo les bosses de manera ràpida amb gel (la pell la trec després d'escaldar).
Vaig portar a Móra una porció al bar de la Marta... i quan la menjàva amb ella, amb la vinagreta de mostassa verda, ja va provocar expectació... La "secció jove" del bar, va reivindicar pel vespre entrepà de llengua amb la vinagreta aquella i ja va desaparèixer la porció, que jo tenia pensada per obrir el dinar de l'endemà...
Va ser exitasso... I jo ja no faig més experiments que aquest...
Algun dia em "lio la manta a la cabesa" i provo de fer-la així, però la veritat és que fa mandra vist l'èxit havent-la preparat d'aquesta forma tant light que comento.
EliminaPotser si la faig com tu dius (en tres talls previ escaldament) em permet fer més variacions. Però en tot cas, ja la compraré a la parada de Santa Caterina que vas comentar ahir, que el preu de la "eco" és una mica pujat.
Abraçada!
Ai aquest "gacheto" (roner) quin joc que dona!!. Segur que estava boníssim!
ResponEliminaSiSi... Boníssim, però és el que comento. La reacció primària de la gent (en general) és de rebuig. Però espera i estigues atenta, que ara tinc en vista preparar un cor de vedella, que això crec que no ho he tastat encara... Tot i que crec que tampoc triomfarà a casa... :-(
EliminaSalutacions!
Hola Jordi, doncs jo te'ls compro tots aquests platets i provatures que fas amb la joguina roner, i encara més tractant-se de llengües i de cors... els menuts cada cop em tenen el cor més robat.
ResponEliminaCom més et llegeixo els posts que fas amb la maquineta, més lloc li faig a la llista de peticions per al Tió...
Per cert, en relació amb la cuina al buit, tens alguna referència sobre el funcionament i les possibilitats de la Crockpot (opció prou més econòmica que la sousvide)?
Salut!
No conec gaire el funcionament d’aquesta que anomenes, però sembla quelcom diferent. Però si té la funció de mantenir una temperatura estable durant llargs períodes de temps, imagino que també servirà. Jo, abans de comprar aquesta que tinc, vaig estar mirant d’altres més econòmiques, però vaig arribar a la conclusió de que millor el conegut, que els que anaven sortint. Ara imagino que ja deuen haver comercialitzat més aparells d’aquesta mena. És qüestió de investigar i llegir molt en blogs i foros especialitzats (fins i tot, hi han alguns que et diuen com fabricar-les, però ja fa una mica de mandra...).
EliminaSalutacions!