Estrellas Michelin 2025: Listado completo
Fa 8 hores
Pisco Sour |
Trio de Causas: Limeña, Nikkei i Criolla |
Trio de cebiches |
Maki Anticuchero |
Maki Cebichero |
Panceta con papitas al sol |
Berenjekaos. Albergínies farcides de porc i llagostins amb salsa de Chi Jao Kay |
Tallarines saltats. Pollastre, llagostins, ceba, tomàquet i ají |
Saltat Nikkei. |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -
No sé massa que dir-hi.
ResponEliminaM'agrada tastar coses noves, però quan veig aquestes campanyes com la que ha comportat tot el rollo d'aquest restaurant, em desmotivo una mica.
i 60€ per això, no m'acaba de convèncer... També soc més da makis japonesos... :)
Hola Ricard
EliminaRealment el lloc està força bé, i es diferent del habitual i pots gaudir si t'agraden els nous sabors. I el preu no es gaire significatiu en aquest cas, ja que (com va dir aquell...) vàrem beure per sobre de les nostres possibilitats. Crec que es podrien calcular més aviat uns 30-40 € per cap.
En lo referent als makis, no hi ha el més mínim dubte... I si em permets una recomanació de japonès, el Matsu a Sant Cugat es de lo millor que he pogut tastar en aquest tipus de cuina.
Salutacions.