- Back to Home »
- Restaurant »
- Can Maret. Bones brases
Restaurant Can Maret
Ctra. Nacional II, Km. 734
17468 - VILADEMULS (Girona)
Tel. 972 560 405
Com no varem poder sopar al restaurant de l'Hotel Odissea de l'Empordà, a la mateixa recepció de l'hotel ens varen recomanar un restaurant a prop.
Està situat a peu de la mateixa Carretera Nacional II, un parell de kilòmetres abans d'arribar a Orriols (venint des de Barcelona).
És un senzill establiment especialitzat en carns a la brasa que feien directament a la enorme llar de foc que tenen a la mateixa sala del restaurant.
Vaig poder gaudir d'uns fabulosos peus de porc a la brasa que no és un plat que pugui gaudir habitualment ja que no en faig mai a casa (només m'agraden a mi...). I de primer, botifarra del perol esparracada amb mongetes de Santa Pau i ceba caramel·litzada (lleuger, lleuger per ser un sopar. Sí senyor).
Tot ben regat amb un vi de la D.O. Penedès Empordà jove que no coneixia i que em va semblar força bé: Llavors del celler La Vinyeta. L'etiqueta està elaborada amb retalls de diari del dia de la verema i, segons llegeixo, va rebre el Premi Laus d'Or al millor disseny d'etiqueta.
Preu molt ben ajustat i servei amable (simpàtic l'avi de la casa que semblava el de Filiprim).
El ví negre "Llavors" és un vi del Empordà, i no del Penedès.
ResponEliminaLapsus total per la meva banda.
EliminaJa està corregit.
Moltes gràcies!
Doncs aquest vi està molt bo!!!!
ResponEliminaI això dels peus de porc, els han tastat? :)
perquè a casa meva, de petita, la meva tampoc els cuinava i fa uns anys els vaig tastar i van estar tota una gran troballa.
Salut!
Pepa. Soc un fan (i un talibà m'atreviria a dir) dels peus de porc i de totes les porcades (o derivats porcins) aquestes.
EliminaSalutacions!