Estrellas Michelin 2025: Listado completo
Fa 5 hores
Façana del restaurant |
Crema de carbassa i patata |
Magdalena de sèsam negre i llavors de lli |
Albergínia, tòfona d'hivern i pa rústic |
Sardina, pa amb tomata i all confitat |
Escudella de bacallà |
Gambes, suc terrós i trompetes de la mort |
Xipirons, mongeta negra i bitxo confitat |
Suc de civet de senglar amb patates del bufet |
Semi-sec de cargols i avellanes |
Calet al carbó |
Senglar amb codony confitat |
Tardor 2012 |
Nous, camamilla i llet d'ovella |
Recuit fumat, poma al forn i pa d'espècies |
Una mica de cava per empènyer les postres... |
Escuma de tortell |
Pedres de cacau amb te verd |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -
Jordi, et volem agrair no només la visita que ens vas fer, sinó el detall de la crítica culinària que has fet de la nostra cuina i dels plats que vas poder tastar i gaudir. Sincerament moltes gràcies!!
ResponEliminaA vosaltres!!
EliminaFins aviat!!